bartis 19.07.2017 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Witam, stoje przed wyborem dachówki, czy ktoś z państwa może się pochwalić zdjęciami dachu, który przykryty jest euronitem kapstadt ? Ja niestety musze miec kolor ceglasty, ale bardzo chetnie zobacze zdjecia nawet ciemnych dachowek tego modelu.Prosze mi jeszcze powiedziec, jak sie ona sprawuje, ile lat ja juz macie i czy zarasta mchem tak jak kazdy straszy ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartis 23.07.2017 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Podbijam, czy na prawde nikt nie ma na dachu kapstadu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturohio 03.08.2017 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 I co zdecydowałeś sie na tego euronita? Jutro jadę oglądać różnice w wykonaniu w stosunku do tevivy od braasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 04.08.2017 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 I co zdecydowałeś sie na tego euronita? Jutro jadę oglądać różnice w wykonaniu w stosunku do tevivy od braasa. Zdjecia dachu ale Brass Teviva masz w moim dzienniku budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts