Szubi 20.07.2017 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Witam,Jestem na etapie przebudowy budynku gospodarczego na garaż mieszczący dwa auta. Chciałbym wiedzieć jakie najlepiej pomurować otwory na bramy uchylne by mieściły się w standardach i nie było problemu z dostępnością. Chciałbym uniknąć sytuacji bym musiał robić bramy pod wymiar. Czy otwór na bramę 2500x2000 jest wymiarem standardowym ? I bez problemu dostanę bramy które zmieszczą mi się w takim otworze ? A jeżeli tak to jakie wymiary mam zastosować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pod 21.07.2017 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Na stronie każdego producenta znajdziesz katalog i wymienione najbardziej podstawowe wymiary. Większość jest identyczna ale są tez różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts