okobar 04.08.2017 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 jak masz miejsce to moim zdaniem nie warto ok, kompakt ładniejszy, ale w razie wielkiego W za kilka lat łatwiej i taniej chyba naprawiać/wymienić jeden element , np. zbiornik, zamiast bawić się z całością... poza tym w salonie jej nie stawiasz, ładna nie musi być, ważne żeby działała jak trzeba ale to tylko moje zdanie, ja mam kompakta ale nie za bardzo miałem miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej5101 04.08.2017 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Zbiorniki CWU solo, też można kupić ze stali nierdzewnej , natomiast przy instalowaniu kompaktu instalator nie ma co zepsuć Czy dla tak małego budynku jest sens wchodzić w pompę gruntową ? jakie jest OZC ?? Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez Andrzej5101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drza 05.08.2017 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Zbiorniki CWU solo, też można kupić ze stali nierdzewnej , natomiast przy instalowaniu kompaktu instalator nie ma co zepsuć Czy dla tak małego budynku jest sens wchodzić w pompę gruntową ? jakie jest OZC ?? Nie robiłem OZC, ale znam zapotrzebowanie na ciepło dla mojego domu. Rozważałem jeszcze pompę ciepła powietrzną, ale gruntowa wyszła niewiele drożej. Mieszkam w rejonie w Polsce gdzie zimy są srogi i dlatego taka decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts