Pawel_1007 21.07.2017 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Witam, Planuje zakup odpływu liniowego. W sklepie polecono mi albo stosunkowo drogi I-drain albo polski odpowiednik Aveeo fast clean. Czy ktoś ma może ten drugi i może powiedzieć czy warto ? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KapselRandF 19.10.2017 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Witam, Kupiłem ostatnio odpływ marki Aveeo , montował go fachowiec i był bardzo zadowolony , jakość super, cena przystępna , a mnie przekonało to że produkt od Polskiego producenta . Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol1983 19.10.2017 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Mój instalator stwierdził że odpływ jest bardzo solidny a dla mnie cena w stosunku do innych tego typu idealna, do tego niska zabudowa i odprowadza wodę jak trzeba. Jestem zadowolony, produkt bez zarzutów. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 19.10.2017 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2017 a ja w następnym domu nie zamontuję odpływów liniowych , czyszczenie tego koryta i tego wkładu do koryta doprowadza mnie do szału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 19.10.2017 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2017 a ja bym w życiu nie kupił takiego Aveeo fast clean Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LewaR45 19.10.2017 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Jestem posiadaczem odplywu Aveeo i jestem bardzo zadowolony. Funkcjonuje sprawnie, czyszczenie jest latwe i szybkie. Jak najbardziej polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 19.10.2017 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2017 ale chamska reklamanagle sami uzytkownicy jakiegos odpływu majacy po jednym poscie i zarejestrowani dzisiaj, jakas informacja w TV była, ze ktos pytał sie o to w lipcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 19.10.2017 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2017 ale chamska reklama nagle sami uzytkownicy jakiegos odpływu majacy po jednym poscie i zarejestrowani dzisiaj, jakas informacja w TV była, ze ktos pytał sie o to w lipcu? 19:30 TVP1 wiadomosci i RMF FM dzisiaj o niczym innym nie mowil jak o odplywach liniowych Aveoo czy jak to tam sie nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_gregor 20.10.2017 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Jeśli mają takich samych spercjalistów od jakości produkcji jak od marketingu to na pewno nie warto tego nawet dotykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 20.10.2017 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2017 jak to łatwo samemu zrobić antyreklamę pewnie dostaną za to premię od koknurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts