meczesiu 21.07.2017 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Chciałbym się dowiedzieć, jaką macie temperaturę w domu latem z GWC lub bez. U mnie jest około 24-25 stopni bez GWC. Nawiew i wywiew 30% okna pozamykane. (Bypass ON)Brat ma GWC i w domu tez ma podobną temperaturę chodź reku chodzi u niego na 50% W obu przypadkach izolacja domu jest bardzo dobra. U mnie w domu przez noc temperatura spadnie o około 1 stopień i przez cały dzień nadrabiamy ten 1 - 1,5 stopia żyjąc, gotując itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 21.07.2017 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Nie da się porównać dwóch różnych domów...Można co najwyżej próbować z tym samym budynkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm0123 22.07.2017 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 ...U mnie jest około 24-25 stopni bez GWC. Nawiew i wywiew 30% okna pozamykane. (Bypass ON) ...przez noc temperatura spadnie o około 1 stopień i przez cały dzień nadrabiamy ten 1 - 1,5 stopia żyjąc, gotując itp. U mnie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 22.07.2017 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 U nas co prawda mieszkamy od 3 dni, ale temperatury zew. dają w kość. W środku po nocy ok 22st. Przez dzień wskakuje na 23. Nie mieszkając ale będąc codziennie obserwowałem rano 21 i w ciagu dnia do 22. Wentyluje na 50%. Czerpnia od północy. W ciągu dnia drzwi tarasowe od wschodniej strony pół dnia otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts