Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jak w temacie. Jeśli ktoś szuka solidnych wykonawców instalacji elektrycznej i hydraulicznej mogę polecić swoich instalatorów. Dla zainteresowanych wyślę kontakt na priv, a ich robotę można obejrzeć u mnie na budowie.

pozdr.

https://forum.murator.pl/topic/23086-elektryk-i-hydraulik-mog%C4%99-poleci%C4%87-swoich-wykonawc%C3%B3w/

Dokker jak już polecasz to napisz coś więcej, jakie koszty za punkt?, jaki koszt całkowity ? i co dokładnie Ci zrobili, itd... Gdzie to dokładniej można obejrzeć ?

POZDRAWIAM

No właśnie - Dokker, czy ten wątek na pewno miał być tu?

mdzalewscy , podoba mi się, że dopisujesz do swoich postów swojego rodzaju KODEKS. Dorzuciłbym jeszcze, by przemyślanie nadawać tytuły wątkom. Pojawiające się tytuły "Mam problem", "Bardzo proszę o radę" czy "Uwaga!"... faktycznie zniechęcają do szukania w archiwum forum.

Pozdrówka!

No właśnie - Dokker, czy ten wątek na pewno miał być tu?

Tak, skoro tu jest to właśnie tu miał być.

odpowiadając na pytanie mdzalewscy:

hydraulik robił całą instalację cwu i co, płaciłem 105 pln za punkt, zrobił solidnie, estetycznie, jestem zadowolony z jego roboty

elektryk zrobił całą elektrykę, czyli dwie rozdzielnie, podłączenie do skrzynki elektr., gniazda, wypusty itp.,oprócz tego całą teletechnikę, czyli sieć komp., telefoniczną, domofonową, peszle głośnikowe itp., gość jest myślący, potrafi doradzić, zostawia po sobie porządek (co wśród wykonawców, którzy u mnie pracowali wcale nie było regułą)

dla zainteresowanych wyśłę namiary (swoje lub instalatorów) na priv

ps.

mdzalewscy, czy ten domek przy Twoim nicku to taki jak budujesz? bardzo mi się podoba, możesz mi przesłać jego bliższe dane?

pozdr.

mdzalewscy , podoba mi się, że dopisujesz do swoich postów swojego rodzaju KODEKS. Dorzuciłbym jeszcze, by przemyślanie nadawać tytuły wątkom. Pojawiające się tytuły "Mam problem", "Bardzo proszę o radę" czy "Uwaga!"... faktycznie zniechęcają do szukania w archiwum forum.

Pozdrówka!

podpis ma ograniczoną liczbę liter, wiec tylko 2 punkty kodeksu, ale dzięki za uznanie.

CHĘTNI, POWIELAJCIE TEN POMYSŁ może to coś pomoże, bo za zwracanie uwag dostawałem "cięgi", może wiec taka forma porządkowania forum, czyli kodeks użytkownika

mdzalewscy, czy ten domek przy Twoim nicku to taki jak budujesz? bardzo mi się podoba, możesz mi przesłać jego bliższe dane?

pozdr.

tak taki, domek jest w Markach, ma jakieś 16m x 11m, technika 3W, ceramika tradycyjna, właśnie się kończy budować, bo zaczynamy więźbę.

I pomału szukam i się rozglądam za elektryko i hydrauliko. Chętnie bym obejrzał gotową robotę.

Pozdrawiam