GucioCWKS 22.07.2017 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Witam. Chciałem zerwać kafle i położyć nowe. Kiedyś zrywalem to kafle idealnie odchodzily wraz z klejem. Kafle zrywam mlotowiertarka więc ładnie idzie. Pozostałości po kleju także próbuje długim lecz już gorzej. Może to było kiedyś klejone na beton? Czy jeśli pozostaną niewielkie dziury zrobione przez mlotowiertarke i wzniesienia których nie dało się usunąć,mogę wylewać na to wylewka samopoziomujaca aby zlikwidowala nierówności? Czy dziury muszę czymś innym załatać a wzniesienia przymusowo usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GucioCWKS 24.07.2017 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Albo drugie pytanie. Sala młotkiem w kawałki podłogi widać że się odwarstwila bo wszędzie naokoło się unosi. Mam wszystko skuc nawet jeśli to Bed a dziury 5cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts