adam_mk 23.07.2017 02:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Ktoś pomoże?Ktoś coś wie? Sąsiad ma kilka kurek i... skurczybyka - koguta.Bydlak jest rozregulowany totalnie. pieje już od trzeciej rano.Jak się resetuje takiego cudaka?Tasakiem?Wiatrówką? No, o kogucie piszę a nie o sąsiedzie... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 23.07.2017 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Zima idzie będzie piał coraz później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.07.2017 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 On w ogóle jest jakiś popsuty, rozregulowany czy coś?Drze się od popołudnia no i w nocy.Tak koło trzeciej zaczyna... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 23.07.2017 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Przestaw się. Zacznij chodzić wcześniej spać to i zaczniesz wcześniej wstawać.Kolacja o 15.00 śniadanie o 3,15:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 23.07.2017 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Ponoć koguty nie pieją gdy pada deszcz. Może ustaw jakąś polewaczkę w nocy lub puść nagranie koło kurnika, żeby mu się wydawało że pada deszcz. Dla efektu możesz dodać jakieś grzmoty. Powinien wtedy siedzieć cicho, albo nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 23.07.2017 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 http://www.wykop.pl/ramka/3241249/mandat-za-zbyt-wczesnie-piejace-koguty-najwiekszy-portal/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.07.2017 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 (edytowane) Sąsiad ma bliżej do kurnika jak ja to myślę, ze może niedługo jaki rosół zrobi.Chyba, ze jemu to nie przeszkadza. Ja teraz wieśniak jestem.Jest w okolicy trochę innych kogutów, ale one są normalne.Tylko ten się popsuł...Taka rasa jakaś? Adam M. Edytowane 23 Lipca 2017 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 23.07.2017 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Te pianie koguta można podciąg pod naruszanie ustawy o wychowaniu w trzeźwości. Bo jak się dokładnie wsłuchać, to on nad ranem pieje "po kielichuuuuuu":) PozdrawiamCezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts