porucznik 23.07.2017 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Czołem,Chciałbym się Was poradzić, w sprawie wyboru wkładu kominkowego..Otóż kupiłem piętrowe mieszkanie 75m2 pod Poznaniem z wyprowadzoną instalacją do kominka.Nie podobają mi się zbytnio kozy więc pomyślałem nad kominkiem.Nie znam się na tym więc pytam jaki wkład mam wybrać, zaznaczę tylko, że będzie palone raczej rzadko (weekendy), nie ma też poprowadzonych przewodów cieplnych na górę.Znajomy zajmujący się instalacjami kominków polecił mi Lechme seria LOW.Czy ten wkład warty jest prawie 4000 czy można kupić inny tańszy i czym się będzie różnił??? Bardzo proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
porucznik 01.08.2017 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Nikt nic nie wie?Serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 01.08.2017 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Zapraszam do Łazisk k/Wągrowca na konsultacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 20.08.2017 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) Zawsze możesz kupić elegancki zestaw z kafli o nowoczesnej formie i kolorystyce . Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez Zdun Darek B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 20.08.2017 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Jakieś takie poplamione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 21.09.2017 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 (edytowane) Za te plamy są dopłaty... Bo plamić też trzeba umieć . Umiejętne plamienie kafli ma dłuuuuuuugą tradycję . Edytowane 21 Września 2017 przez Zdun Darek B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts