niktspecjalny 24.07.2017 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 J/w będę tu wklejał bez zbędnych opisów potrawy które pozwolono mi sfotografować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.07.2017 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Gdy spytałem kelnerkę czy mogę zrobić zdjęcie na FM odparła ..oczywiście. Restauracja "ąka" Tradycyjny schabowy z mizerią i chlebem żytnim. hamburger ąkowy,frytki i surówka z czerwonej kapusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.07.2017 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Przepraszam ,że nic się nie dzieje ale póki co nie mamy planowanych wyjść do knajpek.Zmieni się to 05.08.2017 gdy znajdziemy się w Holandii w Port Zelende.Przepraszam za utrudnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alfa1 27.07.2017 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 J/w będę tu wklejał bez zbędnych opisów potrawy które pozwolono mi sfotografować. Ki czort: "potrawy kulinarne" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.07.2017 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Ki czort: "potrawy kulinarne" ? a o co Ci chodzi.Tak w jednym zdaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 27.07.2017 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 (edytowane) Ki czort: "potrawy kulinarne" ?Są potrawy niekulinarne np trawa. Kulinarne to są przepisy ale w tym wątku to nie ma znaczenia. Edytowane 27 Lipca 2017 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.07.2017 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Może dzisiaj będą fotki.Byle tego bara....na tu nie wpuszczać bo zaiste psuje ten temat.To jakiś chory zazdrosny człenio.Przepraszam Państwa za słownictwo ale z nimi inaczej nie można.Najpierw stary teraz upierdliwy zazdrosny młody.Chciałem tylko jak Emil łowca radarów z ukrycia lub nie pokazać Państwu co serwują w Polsce na talerzach. Tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 30.07.2017 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Może dzisiaj będą fotki.Byle tego bara....na tu nie wpuszczać bo zaiste psuje ten temat.To jakiś chory zazdrosny człenio.Przepraszam Państwa za słownictwo ale z nimi inaczej nie można.Najpierw stary teraz upierdliwy zazdrosny młody.Chciałem tylko jak Emil łowca radarów z ukrycia lub nie pokazać Państwu co serwują w Polsce na talerzach. Tyle. Emerycka frustracja i zazdrość przez ciebie przemawia. Idź chłopie do roboty bo cię te gary i tłuszcz zabiją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.08.2017 03:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Taka mała chińszczyzna z Felicity. Byliśmy trochę rozczarowani.Jadaliśmy smaczniejszą. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hun19 01.08.2017 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Burgera z McD też wrzucisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 01.08.2017 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Burgera z McD też wrzucisz?? Wrzuci i jeszcze napisze, że to jego wariacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 01.08.2017 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Taka mała chińszczyzna z Felicity. Byliśmy trochę rozczarowani.Jadaliśmy smaczniejszą. CDN.... W Wólce Kosowskiej (największe w Polsce chińskie centrum hurtowe) dają o niebo lepsze żarełko i to wszystko ...na szklanych talerzach. Wołowina na gorącym półmisku to mistrzostwo świata. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.08.2017 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 W Wólce Kosowskiej (największe w Polsce chińskie centrum hurtowe) dają o niebo lepsze żarełko i to wszystko ...na szklanych talerzach. Wołowina na gorącym półmisku to mistrzostwo świata. Polecam. Wy.........(policz kropki)Czy ty to zrozumiesz pajacu ,ze to watek z podpatrzonych knajp polskich i nie tylko.Rżniesz głupa bo nic nie potrafisz przedstawić - pokazać.??? Patafiani......e.Pokaż to żarcie na szklanych talerzach ,które ty sfotografowałeś ty nie z sieci ulungu.Czy ty wiesz o czym piszesz z wołowina po chińsku???. Dobrze ci radzą zmień prochy. To jest topik o podpatrywaniu miejsc w których bywam i pozwolono zrobić mi fotkę .Ja tego nie gotuje i nie jest to moja wariacja kulinarna.Bara.... niczego nie zrozumie..Z uporem maniaka będzie pisał swoja ideologię..Idź stąd prześmiewco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.08.2017 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Burgera z McD też wrzucisz?? Pokaż mi na FM jak wygląda nowe danie z Macdonalda..No pokaż.Większość ludzi nawet nie wie o czym piszę zresztą tak jak i ty. http://dsmaipc1fg2ox.cloudfront.net/promos/maestro-burger-sprobuj-oczami/OG_image.png?185 Jadłeś to to???.Ja jadłem i przy najbliższej okazji wkleję ja to mi podano.Żarzysz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 01.08.2017 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Serdak to serdak i koniec. Ukrai...c znaczy się. Czyli w sumie UPA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 01.08.2017 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Pokaż mi na FM jak wygląda nowe danie z Macdonalda..No pokaż.Większość ludzi nawet nie wie o czym piszę zresztą tak jak i ty. http://dsmaipc1fg2ox.cloudfront.net/promos/maestro-burger-sprobuj-oczami/OG_image.png?185 Jadłeś to to???.Ja jadłem i przy najbliższej okazji wkleję ja to mi podano.Żarzysz??? Żarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.08.2017 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Serdak to serdak i koniec. Ukrai...c znaczy się. Czyli w sumie UPA! Dobrze mi mówili ,że zasrasz mi wątek.Ciebie już nawet resocjalizować się nie da.Takie jesteś wy ny.EOT.Pajacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 01.08.2017 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 A konkretnie kto ci mówił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hun19 01.08.2017 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Pokaż mi na FM jak wygląda nowe danie z Macdonalda..No pokaż.Większość ludzi nawet nie wie o czym piszę zresztą tak jak i ty. http://dsmaipc1fg2ox.cloudfront.net/promos/maestro-burger-sprobuj-oczami/OG_image.png?185 Jadłeś to to???.Ja jadłem i przy najbliższej okazji wkleję ja to mi podano.Żarzysz??? Ale ja bardzo liczę na to że wkleisz. Mam też nadzieję że opiszesz doznania wizualne i smakowe. W dalszej kolejności czekam na złowioną fotkę hot dogów z orlenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.08.2017 01:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 ... W dalszej kolejności czekam na złowioną fotkę hot dogów z orlenu. Już było http://forum.muratordom.pl/showthread.php?228117-Śniadanie-na-tarasie&p=6570221&viewfull=1#post6570221 ... te łowiska "potraw kulinarnych" mogą być skuteczną terapią dla odchudzających się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts