Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"NS łowca potraw kulinarnych"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 126
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Może dzisiaj będą fotki.Byle tego bara....na tu nie wpuszczać bo zaiste psuje ten temat.To jakiś chory zazdrosny człenio.Przepraszam Państwa za słownictwo ale z nimi inaczej nie można.Najpierw stary teraz upierdliwy zazdrosny młody.Chciałem tylko jak Emil łowca radarów z ukrycia lub nie pokazać Państwu co serwują w Polsce na talerzach. Tyle.:cool:

Może dzisiaj będą fotki.Byle tego bara....na tu nie wpuszczać bo zaiste psuje ten temat.To jakiś chory zazdrosny człenio.Przepraszam Państwa za słownictwo ale z nimi inaczej nie można.Najpierw stary teraz upierdliwy zazdrosny młody.Chciałem tylko jak Emil łowca radarów z ukrycia lub nie pokazać Państwu co serwują w Polsce na talerzach. Tyle.:cool:

Emerycka frustracja i zazdrość przez ciebie przemawia. Idź chłopie do roboty bo cię te gary i tłuszcz zabiją.

Taka mała chińszczyzna z Felicity.

f0ea0a7d4af2be31.jpg

427401b73e802d18.jpg

377a383e91a28632.jpg

7b4842b5880a21d2.jpg

Byliśmy trochę rozczarowani.Jadaliśmy smaczniejszą.

CDN....

W Wólce Kosowskiej (największe w Polsce chińskie centrum hurtowe) dają o niebo lepsze żarełko i to wszystko ...na szklanych talerzach. Wołowina na gorącym półmisku to mistrzostwo świata. Polecam.

W Wólce Kosowskiej (największe w Polsce chińskie centrum hurtowe) dają o niebo lepsze żarełko i to wszystko ...na szklanych talerzach. Wołowina na gorącym półmisku to mistrzostwo świata. Polecam.

Wy.........(policz kropki)Czy ty to zrozumiesz pajacu ,ze to watek z podpatrzonych knajp polskich i nie tylko.Rżniesz głupa bo nic nie potrafisz przedstawić - pokazać.??? Patafiani......e.Pokaż to żarcie na szklanych talerzach ,które ty sfotografowałeś ty nie z sieci ulungu.Czy ty wiesz o czym piszesz z wołowina po chińsku???. Dobrze ci radzą zmień prochy.:yes::cool:

To jest topik o podpatrywaniu miejsc w których bywam i pozwolono zrobić mi fotkę .Ja tego nie gotuje i nie jest to moja wariacja kulinarna.Bara.... niczego nie zrozumie..Z uporem maniaka będzie pisał swoja ideologię.:mad:.Idź stąd prześmiewco.:cool:

Burgera z McD też wrzucisz?? :lol2:

Pokaż mi na FM jak wygląda nowe danie z Macdonalda..No pokaż.Większość ludzi nawet nie wie o czym piszę zresztą tak jak i ty.

http://dsmaipc1fg2ox.cloudfront.net/promos/maestro-burger-sprobuj-oczami/OG_image.png?185

Jadłeś to to???.Ja jadłem i przy najbliższej okazji wkleję ja to mi podano.Żarzysz???

Pokaż mi na FM jak wygląda nowe danie z Macdonalda..No pokaż.Większość ludzi nawet nie wie o czym piszę zresztą tak jak i ty.

http://dsmaipc1fg2ox.cloudfront.net/promos/maestro-burger-sprobuj-oczami/OG_image.png?185

Jadłeś to to???.Ja jadłem i przy najbliższej okazji wkleję ja to mi podano.Żarzysz???

Żarzę.

Ale ja bardzo liczę na to że wkleisz. Mam też nadzieję że opiszesz doznania wizualne i smakowe.

W dalszej kolejności czekam na złowioną fotkę hot dogów z orlenu.

...

W dalszej kolejności czekam na złowioną fotkę hot dogów z orlenu.

Już było :)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?228117-Śniadanie-na-tarasie&p=6570221&viewfull=1#post6570221

... te łowiska "potraw kulinarnych" mogą być skuteczną terapią dla odchudzających się :)