Władca Przysmaków 31.03.2018 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Taaa, wszystko eko jak diabli. Z nazwy chyba. Krowa karmiona kiszonką z trawy, która jest nawożona już nie da eko mleka. Przykłady można mnożyć. Moi rodzice i teściowie mieszkają na wsi, robota w polu obca mi nie jest i wiem co piszę. Nawet leszcz złowiony w Wiśle eko nie jest, bo syfy z pól trafiają do rzek. Ale napis cuda czyni i mnoży cenę przez dwa. Smacznego. Powiedział co wiedział, a słyszał o różnych strefach klimatycznych w dzungli. Całoroczny wypas krów na ekologicznych pastwiskach nie jest czyms specjalnym. Jajka od takich kur również nie są czymś „hello”. Szokujesz kury miszczu https://s31.postimg.org/k2wqz5t6z/jajaka1.jpg Wieprzowina wolnowybiegowa, no cóż każdy kupuje to co chce. https://s31.postimg.org/ip543h43v/jajaka3.jpg A słyszał o systemie prawnym w dzungli, ile to milionów trzeba zapłacić poszkodowanemu za sprzedaż oszukanego jajka? Takie prawo dzungli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.03.2018 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Szynka "wolnowybiegowa", co smak i zapach. Cudowna, palce lizać. Nie ma to jak uwędzić coś smacznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.03.2018 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Dym według receptury Pawła, czyli odpowiednio dobrane ścinki drewna owocowego moczonego w Kentucky Straight Bourbon. Szynka bez siatki, zwiekszamy powierzchnie wędzenia , czyli wiecej zapachu i przyjemności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.03.2018 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Blend drewna wiśniowo-jabłonkowego. ps ciekawą kombinacja dymu jest grusza plus Johnnie Walker Blue Label, na standardowe polano wystarczy 1/2 butelki 750ml. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.03.2018 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Wesołych świąt Panowie moi ulubieni. Widzę, że gości jakichś nowych, choć równie niespecjalnych we wątku macie...No coż, może się czegoś nauczyć zechcą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.03.2018 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Wesołych świąt Panowie moi ulubieni. Widzę, że gości jakichś nowych, choć równie niespecjalnych we wątku macie...No coż, może się czegoś nauczyć zechcą... Życzę ansi tego samego! Dzisiaj będzie ciężka noc, znajomi pojawią się za kilka minut. Karty gotowe, piwo się chłodzi, krewetki podzielone na 5 talerzy, każdy po 1kg, grill osiąga wymaganą temperature... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.03.2018 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Muszę uciekać, na start oczywiście postny starter. Moskaliki w curry, śledzie w zalewie z czosnku niedzwiedziego i orientalnych przypraw, krewetki z grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.04.2018 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Powiedział co wiedział, ... Daj spokój oni nawet nie znają pojęcia certyfikacji produktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 02.04.2018 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Daj spokój oni nawet nie znają pojęcia certyfikacji produktu No to poranna kawusia z mlekiem, i jajeczka... ps bekonik już na patelni żeliwnej, jak zawsze czyli bardzo smacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.04.2018 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Daj spokój oni nawet nie znają pojęcia certyfikacji produktu A ty dziadzio bez honoru co tu w moim wątku mendzisz. Tu nie ma miejsca na twoje pierdy.Pierdź u siebie tu nie musisz opróżniać swojego libido bo cie zaboli.Sio do wody.........Zostawmy to tak.TY KUŹWA ZNASZ WSZYSTKO,WSZYSTKICH I JESTEŚ NAJ...............SZY...Ale Chef Paul jest zawsze jeden .Jest jeszcze ChefPaulNiktspecjalny ale to inny Chef.:D:D. Zaraz wkleję fotki z knajpek ale muszę siostrę zawieść na lotnisko. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.04.2018 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 ChefpaulNiktspecjalny .Przedstawi teraz złowioną zapiekankę i W-Z - tkę na lotnisku w Lublinie. CDN.....przeszukuję zbiory.W krótkich opisach przedstawię podpatrzone potrawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.04.2018 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) ChefpaulNiktspecjalny złowione fotki ciekawych potraw. pstrąg pieczony nuggety i to co widać żórawińska w nieco innym tonie kaskadowy beer szarlotka i wszystko jasne menu tak dla zobrazowania co jadaliśmy schab nadziewany bryndzą i rydzami poliwka z sałaty,wędzonki i ziemniaków peere relaks przed następnymi połowami rwąca rzeka by apetytu nabrać. spontan najmłodszej z galaretką w roli głównej rosół na jagnięcinie z lanymi kluseczkami czosnkowa z grzankami graham i lejącym oscypkiem golonka z grilla CDN....bo komuś coś puści. Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.04.2018 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) ChefpaulNiktspecjalny donosi : jagnięca z głębokiego tłuszczu w schronisku PTTK Morskie Oko bita z lodami pianka waniliowa z kiwi polędwica w maśle czosnkowym...............wyśmienita placek po zbójecku z oscypkiem mlecznym małe danko dla dziecka sałatka z kurczaka zestaw sałatkowy. CDN.... Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 15.04.2018 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Ciekawe niektóre z tych potraw. Górale dobrze karmią. Gołąbki i kwaśnica. Lepszych niż w górach chyba nie jadłem. Spróbowałbym tej poliwki, schabu z bryndzą i golonki oczywiście. Ten placek po zbójecku to co ma w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 15.04.2018 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Siemka NS! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.04.2018 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) Siemka NS! Siemanella. Mądry inaczej stary jegomość już nie wytrzymuje presji.Chyba muszę wkleić jego fotkę ,którą trzymam na wsze czasy.On już bredzi i nie wie co mówi.Pogubił się. Zagląda do moich wątków ,a miał mnie olać. Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez niktspecjalny bo tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.04.2018 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam z rana.Będę mówił ja ChefpaulNiktspecjalny .Podpatrzyłem jeszcze to. nasza najmłodsza uczestniczka siostrzenicy córcia jadała przeróżne wersje zup pomidorowych.Ta akurat jest z kluskami łyżka kładzionymi. czerwony barszcz z pierogami z farszem jagnięcym,serem i pietruszką.Rewelacja.............Jak na barszcz. piwo pszeniczne ichnie i Coca-Cola z dodatkiem Brendy z niewątpliwie dużą ilością lodu rzut okiem na barek ze stolika przy którym siedzieliśmy.Dla dzieciaków fajna elektroniczna zabawa. ta szafa grała na kubkach smakowych juz od samego wejścia.Akurat siedliśmy przy niej na antresoli. gruszkownik nie mylić z jabłecznikiem.Przepyszny. kto był to wie co serwuje to bistro. szarlotka na ciepło z lodami inaczej podana torcik bezowy i cocktail waniliowy z rodzynkami jagnięcina w sosie ciemnym i racuszki ziemniaczano - oscypkowe. Bardzo ciekawy zestaw. kwaśnica bez ziemniaków ale za to z selerem naciowym i żeberkiem wędzonym jagnięcym. Wklejam Państwu to co moje oczy widziały i gardło przepościło , a temu dziadkowi nic się nie podoba.Robię to dla śmiechu by wszyscy mogli popatrzeć na dziwaczne potrawy podpatrzone przez oko aparatu. CDN.... p.s chciałbyś piszemy łącznie , a mój nick to niktspecjalny ,można mówić mi według pewnego wzoru nawet ChefpaulNiktspecjalny .Mężczyzna o negatywnej opinii kiedyś knigę zobaczy ale dopiero jak ja o tym zdecyduje.Dużo tych spontanów to i w czasie się odwleka.. Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.04.2018 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) ChefpaulNiktspecjalny przedstawia ostatnie wejście w połowach. ziemniak z bryndzą i oscypkiem.Taki kulinarny melanż. cd....melanżu.W tle za ziemniakiem baranina w cieście naleśnikowo serowym. kolejny peklaż ale tym razem z makaronem.Grillowana jagnięcina i kurczak.fasolka zielona i biały sos oscypkowo - chrzanowy.Rewelacja. dania niektóre są podobne ale zawierają zawsze coś innego.To nie są ziemniaki i to nie jest dewolaj.To pure z kalafiora i żeberko w grubej panierce bez kości , wędzone.Marchewka co najśmieszniejsze w chrzanowym winegret. do miłego.CDN........... Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.04.2018 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) "chciałbyś piszemy łącznie" A "peree" ... piszemy "purée" "nuggety" autror pewnie mial na mysli odmiane slowa nuggets tyle ze nie wyszlo. A placek po zbøjecku malo apetycznie zaprezentowany...i nie chodzi tu o potrawe. I wszechobecyny alkohol... troszke slaby wizerunek ultrakatolika. To nie lekcja polskiego a ty chłopcze wyglądasz jak "wyjdź stąd".Nie jesteś merytoryczny to wypad do ateistycznego świata.Tam jesteś wielki .Następnym razem napiszę pire i nugetsy - kurczaczki panierowane,spontan paznokciowy ci przeszkodził to masz zawsze jeszcze jedno wyjście bo wyglądasz jak "idź stąd".Mylisz wątki to nie wariacja.To wariat , czyli mądry inaczej źle zinterpretował topiki.Tu łowione są potrawy z paznokciami.No nie widzisz różnicy.:lol2: Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez niktspecjalny bo tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 16.04.2018 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 "chciałbyś piszemy łącznie" A "peree" ... piszemy "purée" "nuggety" autror pewnie mial na mysli odmiane slowa nuggets tyle ze nie wyszlo. A placek po zbøjecku malo apetycznie zaprezentowany...i nie chodzi tu o potrawe. I wszechobecyny alkohol... troszke slaby wizerunek osoby chcacej udawac ultrakatolika. ( Jak wiemy z innego watku, za to sa surowe kary ) A co ma alkohol do bycia osobą wierzącą? Czepiasz się pisowni, doskonale wiedząc o co chodzi. Ale w myśl zasady, że jak chcesz psa uderzyć to kij się zawsze znajdzie, znalazłeś kilka patyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.