niktspecjalny 02.09.2017 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Może nie fast food do końca ale jakieś przedziwne kanapki czy coś.Lecę życząc Państwu miłych doznań w wątku o jajach..Fotki będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.09.2017 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2017 (edytowane) Witam łowców. pizza jest tylko w sezonie gdy mają kurki z lasu.Sos na niej jest wyśmienity. przegryzka dla dwojga. uważny niech zapamięta. Jutro inne łowy.Serdecznie pozdrawiam łowców. Edytowane 2 Września 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 03.09.2017 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2017 z niecierpliwością czekam na relacje z KFC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.09.2017 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2017 z niecierpliwością czekam na relacje z KFC. Wiem ,że mnie wyśmiewasz ale ta sezonowa pizza w telepizzy z kurkami i sosem jest wyśmienita wprost przepyszna.Kończy się sezon i pizza z kurek znika i jest znowu za rok.To mnie wkurza i dlatego przy okazji wstąpiłem i sprawdziłem.Tacki na pieczywo czosnkowe z salami jak widać na jednorazówce ale smakuje wybornie. Longery z KFC już prezentowałem.Bezalkoholową Margaritę również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.09.2017 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Plagiatowi puszcza zawór .Czułem ,że tak będzie.Może w IKEA zrobię talerz obfitości z hod-dogiem w roli głównej..Przepraszam ale czasami to nie kumam zazdrośników w:stirthepot: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.09.2017 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2017 z niecierpliwością czekam na relacje z KFC. Z IKEA Lublin. CDN....IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alishia 07.09.2017 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Ale bym teraz sobie zjadła takiego schaboszczaka z ziemniaczkami i marchewką z groszkiem. Pycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.09.2017 04:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Choć dużo nie piję .Ale jak będę troszku na dziabany to zrobię foty co podają nam na weselu.Niestety najpierw pazurki ,potem fryzurka itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.09.2017 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Aż się zdziwiłem. Tak być nie powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.10.2017 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2017 (edytowane) Witam. Newsy tym razem z Warszawy z knajpki "Specjały Regionalne". Zanim wkleję fotki kilka słów o panującej tam atmosferze.Coś niesamowitego.Wspaniała obsługa i wspaniałe żarełko.Rocznica ślubu naszych dzieci,stolik zamówiony , wnusia okrzyczana maskotką restauracji adorowana przez konsumujących ,cóż więcej trzeba było.Wspaniałe chwile.Najpierw zaplecze pewnej knajpy ze smażonymi płociami i okonkami.Dogadzają sobie kucharze. I "Specjały Regionalne". Bartosza żurek z kawałkami mięsa moja zaliwajka z ziemniakami i pieczoną słoniną (plastry) zupa krem pomidorowy z zieleniną i kładzionymi kluskami. Swacha-dziadka Jacka flaki wołowe po warszawsku z pulpetami cielęcymi Gosi gołąbki jak z jej dzieciństwa , a ziemniaki które nam podano najlepsze na świecie.Padliśmy w ich smaku. Aci kopytki z masełkiem Kamili -córci pieczeń wieprzowa w sosie własnym przyciemnionym. moje żeberka w powidłach śliwkowych ,które po rozmowie z kucharzem z Top Chef - a ,otrzymałem jak suwenir dla osoby innej niźli pozostali konsumenci. żeberka są najpierw marynowane , potem pieczone w niskiej temp. a następnie przed podaniem zapieczone w powidłach.Re-we-la-cja. Bartosza schaboszczak z rączką z bukietem surówek Swach-owej schaboszczak z rączką z kapustą zasmażaną. Szarlotka dla wszystkich z białą czekoladą i dużymi kawałkami jabłek w cienkim biszkopcie. CDN.....pozdrawiam smacznie. Edytowane 30 Października 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.11.2017 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Święto sale to może po zakupach uda się gdzieś upolować danko.W niedzielę zamówiłem stolik dla mnie i dla mojej ukochanej Gosi by sprawić jej choćby tą małą, przyjemność ponieważ zapiernicza bardzo ciężko.Lokal cudowny i nie wiem co z fotkami.Czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.11.2017 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Witam łowców kulinarnych.Fotki będą lekko niesmaczne ale są. Bąbel gofrowy z lodami w rączkach mojej Pani , którą kocham ponad życie.Dzisiaj kolacja na wyjściowo.Może mi się uda przemycić zdjątko. Niestety ja przymuliłem i zostało do zdjęcia tylko to.Była to ciemna mini buła - grahamka.Z bekonem, z oliwkami czarnymi,pomidorem, podwójnym serem i sosami......BBQ , miodowy i czosnkowy. Do następnych łowów.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.11.2017 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Wyjeżdżamy na kolację z małym opóźnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.11.2017 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Zacznę od tego :lol2::lol2::lol2:, potem przejdę do porządku dziennego.Napiszę jak ten z pajacykowa ale najpierw" zazdrość "potem ,przechwalanie by na koniec okryć się kłamstwem.Po co mu to??? Więc tak "po udanym obiedzie z kaczką w roli głównej znaleźliśmy się z moją ukochaną żoną w przytulnej restauracji, miejscu odgrodzonym parawanami by intymniej było, tylko ja i ona.Na kolację stek z polędwicy na kamieniu i cudowna przystawka podobno najlepsza na świecie ( był ryż jaśminowy , awokado ,pieprz sezam,sól, chili,sos sojowy) bez prezentacji wiadomo dlaczego.Ja delektowałem się Burbonem Blantons (jakoś tak) , żona Caberneta którego kocha "Pauillac " ( kelner naopowiadał nam jak powstaje , to cudowne opowieści).Jest jednak coś co odróżnia mnie od pajacykowa. Tam i tego nie zrobił skromna biżuteria dodała blasku i zaakcentowała ową kolację i podkreśliła jak dużo zawdzięczam mojej ukochanej. .Róbcie podobnie to wspaniałe chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.02.2018 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 (edytowane) Odświeżam bo zapomniałem ,że coś tak i gdzieś się jada. Z "Sapaya" polecam. kurczak "Wan Wan" i wołowina trawiasta z chińskim makaronem. "Olimp" czyli wszystko na talerzu we własnej kompozycji. ta sama "Sapaya" i : złoto nitki z kurczakiem Kurczak trawiasty. Radar włączony jadę na łowy.CDN.... Edytowane 5 Lutego 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2018 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 witam. teraz micha z IKEA. takie tam żarełko z IKEA.CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.02.2018 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Pikantna toskańska z grzankami, w kubku styropianowym . CDN...Idę knuć i szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.02.2018 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 (edytowane) Krakowskie Przedmieście stary komunistyczny bar ,ze starą oprawą wewm. Dwa dania robione ręcznie oprócz ugotowanych ziemniaków wyglądających jak ryż. Już kiedyś to prezentowałem.Miast Coca-Coli ,starsza Pani oznajmiła abym wziął kompot.Wybrałem Coca-Colę. Mielony smaży na świeżo , ziemniaki wyciśnięte przez praskę wyglądające jak ryż , surówka ręcznie tarta (marchewka ,biała kapusta ,jabłko, śmietana , cukier sól i pieprz. Pierogi z truskawkami z wrzątku na świeżo,całymi i śmieszne kropki ze śmietany , posypane cukrem. Edytowane 22 Lutego 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.02.2018 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Bistro Tesco Lublin. Szybkie danka w małych ilościach godzi 20.50. Kopytka z wody ,warzywa śródziemnomorskie w sosie ,odrobina sosu z karczku , kłaczki z polędwicy wieprzowej ,surówka szefowej. Naleśnik z serem i powidłami śliwkowymi. Talarki biszkoptowe ze smażonymi jabłkami , delicja na ciepło. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.03.2018 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Witam. Złowiłem taką oto sałatkę. Zwie się : nicejska z zielonym Winegret z Salad Story . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts