niktspecjalny 05.03.2018 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Widzę ,że moje wariacje i łowienie potraw z polskiego show-biznesu kulinarnego , przypadły do gustu osobom w podeszłym wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.03.2018 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 (edytowane) Gdzieś tam cycki w pomidorach robią to ja pokażę co upolowałem dzisiaj jak w Banku byliśmy. Z dzisiejszego dnia z małego bistro najpierw to. Potem : http://lubelskie.naszemiasto.pl/plebiscyt/karta/street-szef,35893,1611441,1353567,t,id,kid,zid.html#galeria Kupiłem i przyniosłem do domciu. CDN..... .Zajebisty. Edytowane 21 Marca 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.03.2018 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Takie tam jeszcze wiśniowe francuskie. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.03.2018 04:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 (edytowane) Do Mc - a jak masz ochotę na fast food nowego. Maestro Fresh Deluxe i Maestro Grilled Cheese . Solidna porcja wołowiny i fajnie dopasowane dodatki np z roszponką w tle. p.s. jakby co to to czerwone to nie wafel ani podstawka papierowa:D.To plastikowa taca,odrobina papieru i pudełka na frytki. CDN.... Edytowane 25 Marca 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliczi 28.03.2018 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Serio podchodzisz do ludzi i pytasz się czy możesz zrobić zdjęcie? Ja szczerze to nie wiedziałbym co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 28.03.2018 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Serio podchodzisz do ludzi i pytasz się czy możesz zrobić zdjęcie? Ja szczerze to nie wiedziałbym co zrobić No i tym różnisz się od NS-a. To jest inteligentny i umiejący się zachować facet. Bez obrazy dla Ciebie, oczywiście. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 28.03.2018 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Serio podchodzisz do ludzi i pytasz się czy możesz zrobić zdjęcie? Ja szczerze to nie wiedziałbym co zrobić Nie wiedziałbyś co robić jak by się NS zapytał o możliwość zrobienia zdjęcia czy byś nie wiedział jak zapytać konsumenta o możliwość zrobienia zdjęcia jego posiłku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.03.2018 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 No i tym różnisz się od NS-a. To jest inteligentny i umiejący się zachować facet. ... ... a jeszcze tak całkiem niedawno było tak: Zauważam wysoce zaawansowaną frustrację oraz mocno rozwinięty kompleks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.03.2018 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Serio podchodzisz do ludzi i pytasz się czy możesz zrobić zdjęcie? Ja szczerze to nie wiedziałbym co zrobić Wielki ma staż na FM ale odpowiem.Wiesz kto to jest Emil Rau???.Jeśli byś wiedział to byś głupich pytań nie zadawał.Nie nie robię gościom ich talerzy i zawartości na nich.Będąc w jakiejś knajpce - restauracji pytam właściciela czy fotkę mogę zrobić.Jeśli nie ma ograniczeń bez pytania reklamuję ich potrawy. robię zdjęcie by pokazać czym , na czym , jak karmią nas w knajpkach.Ot i wsio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.03.2018 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 No i tym różnisz się od NS-a. To jest inteligentny i umiejący się zachować facet. Bez obrazy dla Ciebie, oczywiście. Pzdr. Witaj.Dzięki za dobre słowo.Jak spędzasz Święta w tym roku???. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.03.2018 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Witaj.Dzięki za dobre słowo.Jak spędzasz Święta w tym roku???. W tym roku Święta spędzamy w domu, nigdzie nie jedziemy. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.03.2018 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 ... a jeszcze tak całkiem niedawno było tak: Co było a nie jest, nie pisze się w rejestr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.03.2018 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Co było a nie jest, nie pisze się w rejestr. ... do czasu ... choć małej krytyki kulinarnego szamba miszcza Zauważam wysoce zaawansowaną frustrację oraz mocno rozwinięty kompleks. ... trudno się z tym stwierdzeniem nie zgodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.03.2018 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 ... do czasu ... choć małej krytyki kulinarnego szamba miszcza ... trudno się z tym stwierdzeniem nie zgodzić Jeśli w kółko odpisujesz i to samo cytujesz to ...chyba masz jakiś kompleks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.03.2018 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Jeśli w kółko odpisujesz i to samo cytujesz to ...chyba masz jakiś kompleks. tutaj również się z Tobą zgodzę ... bardzo się staram dorównać w tej materii Twojemu (obecnie) Przyjacielowi w Wierze i Braterstwie Ognia ... jednakowoż trudno go doścignąć ps - wstydzisz się własnych wypowiedzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 29.03.2018 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 O czym tu dyskutować? Wariat to wariat, idiota zawsze będzie się tak produkował. Olać tego niespecjalnego tłuka kulinarnego i życiowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.03.2018 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 O czym tu dyskutować? Wariat to wariat, idiota zawsze będzie się tak produkował. Olać tego niespecjalnego tłuka kulinarnego i życiowego. Olać go z fasonem patafianie -pajacu.:D:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.03.2018 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 tutaj również się z Tobą zgodzę ... bardzo się staram dorównać w tej materii Twojemu (obecnie) Przyjacielowi w Wierze i Braterstwie Ognia ... jednakowoż trudno go doścignąć ps - wstydzisz się własnych wypowiedzi ? Ty nie jesteś Chef Paul .Podróba jesteś pajacu stary.Podróba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.03.2018 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 O czym tu dyskutować? Wariat to wariat, idiota zawsze będzie się tak produkował. Olać tego niespecjalnego tłuka kulinarnego i życiowego. Ten niespecjalny, jak go nazwałeś "tłuk kulinarny" ma w sobie więcej radości z życia niż Ty z szefem paulem razem wzięci. Nie zrozumiecie tego, gdyż on gotuje dla ludzi, których kocha a Wy ...dla kasy. A Ty "włatco móch" tym wpisem udowodniłeś swój brak ogłady a wręcz chamstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.03.2018 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Ten niespecjalny, jak go nazwałeś "tłuk kulinarny" ma w sobie więcej radości z życia niż Ty z szefem paulem razem wzięci. Nie zrozumiecie tego, gdyż on gotuje dla ludzi, których kocha a Wy ...dla kasy. A Ty "włatco móch" tym wpisem udowodniłeś swój brak ogłady a wręcz chamstwo. Nazywam mego ulubieńca trochę inaczej np miszcz, tfurca, kulinarny clown ... bardzo mnie się również podoba "kosmita kulinarny" Rozumiemy i wiemy również, że miszcz katuje swą rodzinę i znajomków swymi kulinarnymi wynalazkami i wariacjami (czym co jakiś czas raczy się tutaj chwalić) ... być może jemu to jakąś radość sprawia ale czy aby napewno konsumentom ? Gotującego "dla kasy" nazywamy kucharzem ... to taki zawód (gdybyś nie wiedział) ... gotujących dla przyjemności możemy nazywać różnie (w zależności od ich talentu i umiejętności) ps - mentor miszcza przesyła mu pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.