Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"NS łowca potraw kulinarnych"

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 126
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gdzieś tam cycki w pomidorach robią to ja pokażę co upolowałem dzisiaj jak w Banku byliśmy.

Z dzisiejszego dnia z małego bistro najpierw to.:yes:

a807a2c17a8f1cbc.jpg

76c6ef72ce682d35.jpg

Potem :

2e000cc9eca9c4c2.jpg

e392c85ab7e96766.jpg

http://lubelskie.naszemiasto.pl/plebiscyt/karta/street-szef,35893,1611441,1353567,t,id,kid,zid.html#galeria

Kupiłem i przyniosłem do domciu.

a627b5fd174336e0.jpg

17715654616af979.jpg

CDN.....:D .Zajebisty.

Edytowane przez niktspecjalny

Do Mc - a jak masz ochotę na fast food nowego.

Maestro Fresh Deluxe i Maestro Grilled Cheese .

8a73409e55982d0fgen.jpg

5aa927477f3fb040.jpg

Solidna porcja wołowiny i fajnie dopasowane dodatki np z roszponką w tle.

p.s.

jakby co to to czerwone to nie wafel ani podstawka papierowa:D.To plastikowa taca,odrobina papieru i pudełka na frytki.

CDN....

Edytowane przez niktspecjalny

Serio podchodzisz do ludzi i pytasz się czy możesz zrobić zdjęcie? Ja szczerze to nie wiedziałbym co zrobić :p

Nie wiedziałbyś co robić jak by się NS zapytał o możliwość zrobienia zdjęcia czy byś nie wiedział jak zapytać konsumenta o możliwość zrobienia zdjęcia jego posiłku?

Serio podchodzisz do ludzi i pytasz się czy możesz zrobić zdjęcie? Ja szczerze to nie wiedziałbym co zrobić :p

Wielki ma staż na FM ale odpowiem.Wiesz kto to jest Emil Rau???.Jeśli byś wiedział to byś głupich pytań nie zadawał.Nie nie robię gościom ich talerzy i zawartości na nich.Będąc w jakiejś knajpce - restauracji pytam właściciela czy fotkę mogę zrobić.Jeśli nie ma ograniczeń bez pytania reklamuję ich potrawy. robię zdjęcie by pokazać czym , na czym , jak karmią nas w knajpkach.Ot i wsio.

Co było a nie jest, nie pisze się w rejestr.

... do czasu :) ... choć małej krytyki kulinarnego szamba miszcza ;)

Zauważam wysoce zaawansowaną frustrację oraz mocno rozwinięty kompleks.

... trudno się z tym stwierdzeniem nie zgodzić :D

Jeśli w kółko odpisujesz i to samo cytujesz to ...chyba masz jakiś kompleks.

tutaj również się z Tobą zgodzę :) ... bardzo się staram dorównać w tej materii Twojemu (obecnie) Przyjacielowi w Wierze i Braterstwie Ognia :) ... jednakowoż trudno go doścignąć :)

ps - wstydzisz się własnych wypowiedzi ? :)

tutaj również się z Tobą zgodzę :) ... bardzo się staram dorównać w tej materii Twojemu (obecnie) Przyjacielowi w Wierze i Braterstwie Ognia :) ... jednakowoż trudno go doścignąć :)

ps - wstydzisz się własnych wypowiedzi ? :)

Ty nie jesteś Chef Paul .Podróba jesteś pajacu stary.Podróba.:yes::D

O czym tu dyskutować? Wariat to wariat, idiota zawsze będzie się tak produkował. Olać tego niespecjalnego tłuka kulinarnego i życiowego.

Ten niespecjalny, jak go nazwałeś "tłuk kulinarny" ma w sobie więcej radości z życia niż Ty z szefem paulem razem wzięci. Nie zrozumiecie tego, gdyż on gotuje dla ludzi, których kocha a Wy ...dla kasy. A Ty "włatco móch" tym wpisem udowodniłeś swój brak ogłady a wręcz chamstwo.

Ten niespecjalny, jak go nazwałeś "tłuk kulinarny" ma w sobie więcej radości z życia niż Ty z szefem paulem razem wzięci. Nie zrozumiecie tego, gdyż on gotuje dla ludzi, których kocha a Wy ...dla kasy. A Ty "włatco móch" tym wpisem udowodniłeś swój brak ogłady a wręcz chamstwo.

Nazywam mego ulubieńca trochę inaczej :) np miszcz, tfurca, kulinarny clown ;) ... bardzo mnie się również podoba "kosmita kulinarny" :) ;)

Rozumiemy i wiemy również, że miszcz katuje swą rodzinę i znajomków swymi kulinarnymi wynalazkami i wariacjami (czym co jakiś czas raczy się tutaj chwalić) :( ... być może jemu to jakąś radość sprawia ale czy aby napewno konsumentom ? :(

Gotującego "dla kasy" nazywamy kucharzem :) ... to taki zawód (gdybyś nie wiedział) ;) ... gotujących dla przyjemności możemy nazywać różnie (w zależności od ich talentu i umiejętności) :)

ps - mentor miszcza przesyła mu pozdrowienia :D

59edcdb7d3050893eea17adff9f9de76.jpg