niktspecjalny 16.04.2018 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) A co ma alkohol do bycia osobą wierzącą? Czepiasz się pisowni, doskonale wiedząc o co chodzi. Ale w myśl zasady, że jak chcesz psa uderzyć to kij się zawsze znajdzie, znalazłeś kilka patyków. Siemka.Kolejny mądry inaczej z obniżoną inteligencją ,nierozróżniający gdzie są granice absurdu , a gdzie normalności i to tej śmiesznej.Wszedł w topik pierdnął i uciekł.Odpuść sobie on tylko pisze. Zresztą bez sensu. Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez niktspecjalny bo tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 16.04.2018 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 @ Värmepumpsägare, jak potrząśniesz głową to chlupie Ci coś? Jeśli nie to wszystko w porządku, gdyż ...siano nie chlupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.04.2018 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 A " peree" chlupie? Sprawdzales? Czy wasze jest takie geste ze nie bardzo? Przypajacowales i nie wiesz jak wybrnac? No coz, zdarza sie Ty to masz problem , swój problem,mamy dowody, archiwizujemy i czekamy na dalsze.Choruj w odosobnieniu i wyjdź z mojego topiku bo syf robisz.Mówiłem ci ,że wyglądasz jak "idź stąd".Twoja interpunkcja jest powalająca. Dzieci poprawniej piszą bo ma to jakiś sens.Ostatni raz proszę wypad z mojego topiku no chyba ,że chcesz coś merytorycznie powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.04.2018 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Pewnie zlowiles % juz w poludnie Inni tez moga miec dowody , nie mniej gdy masz naplyw "mowy milosci" tak typowej dla twojego sortu Nie ma innych , mówię o tobie bo namolny pacjent jesteś.Włazisz w topik z buciorami i się dziwisz ,że jesteś nikim .Dobrze ci powiedział ,że ci nic nie chlupie. Kończymy ten nierówny pojedynek .ty wracasz do swojej apteki a ja do łowienia potraw kulinarnych.Dobrze ,że zrozumiałeś.Nie obrażaj mojego wafla FM.On ponad tobą.Pozdrawiam ChefpaulNiktspecjalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.04.2018 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Wiem... w twoim swiecie jestes tylko ty... niby nick samokrytyczny i opisowy ale ego jakby przerosniete... tylko ty masz dowody I moze sobie jakis motel zorganizujcie a nie tak na fm... Jakiś taki nierozumny jesteś. Passsssssssss. Ok masz swój świat ja swój.Idź tam tam cie oczekują. Skończ z tymi dowodami. Powiedziałem ,że mam na twoją głupotę i finito.Jestej naj.....szy .Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.04.2018 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Teraz ladnie wraz z bliskim przyjacielem pousuwajcie posty co ci sie "topik" oczysci Ale ty trudny jesteś.łech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.05.2018 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 To złowione zostawiam już wam. Mongołki to szybko ocenią. spontan działa. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts