Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"NS łowca potraw kulinarnych"

Recommended Posts

A co ma alkohol do bycia osobą wierzącą? Czepiasz się pisowni, doskonale wiedząc o co chodzi. Ale w myśl zasady, że jak chcesz psa uderzyć to kij się zawsze znajdzie, znalazłeś kilka patyków.

Siemka.Kolejny mądry inaczej z obniżoną inteligencją ,nierozróżniający gdzie są granice absurdu , a gdzie normalności i to tej śmiesznej.Wszedł w topik pierdnął i uciekł.Odpuść sobie on tylko pisze. Zresztą bez sensu.

Edytowane przez niktspecjalny
bo tak

• Odpowiedzi 126
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A " peree" chlupie? Sprawdzales? Czy wasze jest takie geste ze nie bardzo?

Przypajacowales i nie wiesz jak wybrnac? No coz, zdarza sie :)

Ty to masz problem , swój problem,mamy dowody, archiwizujemy i czekamy na dalsze.Choruj w odosobnieniu i wyjdź z mojego topiku bo syf robisz.Mówiłem ci ,że wyglądasz jak "idź stąd".Twoja interpunkcja jest powalająca. Dzieci poprawniej piszą bo ma to jakiś sens.Ostatni raz proszę wypad z mojego topiku no chyba ,że chcesz coś merytorycznie powiedzieć.:D

Pewnie zlowiles % juz w poludnie :lol2:

Inni tez moga miec dowody :wave: , nie mniej gdy masz naplyw "mowy milosci" tak typowej dla twojego sortu :)

Nie ma innych , mówię o tobie bo namolny pacjent jesteś.Włazisz w topik z buciorami i się dziwisz ,że jesteś nikim .Dobrze ci powiedział ,że ci nic nie chlupie. Kończymy ten nierówny pojedynek .ty wracasz do swojej apteki a ja do łowienia potraw kulinarnych.Dobrze ,że zrozumiałeś.Nie obrażaj mojego wafla FM.On ponad tobą.Pozdrawiam ChefpaulNiktspecjalny.

Wiem... w twoim swiecie jestes tylko ty... niby nick samokrytyczny i opisowy ale ego jakby przerosniete... tylko ty masz dowody :lol2:

I moze sobie jakis motel zorganizujcie a nie tak na fm...

Jakiś taki nierozumny jesteś. Passsssssssss. Ok masz swój świat ja swój.Idź tam tam cie oczekują. Skończ z tymi dowodami. Powiedziałem ,że mam na twoją głupotę i finito.Jestej naj.....szy .Amen.

• 3 weeks później...