chrobry 24.07.2017 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Czy mogę podłączyć dwa elektrozawory (dwie sekcje) pod jeden zacisk w sterowniku RainBird ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Draxo 25.07.2017 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 To zależy od sterownika i elektrozaworów . Przeważnie pasuje ale lepiej sprawdzić na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitch 26.07.2017 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Czy mogę podłączyć dwa elektrozawory (dwie sekcje) pod jeden zacisk w sterowniku RainBird ? Możesz, pytanie czy źródło wody uciągnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrobry 01.08.2017 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Trochę źle rozplanowałem sekcje. Źródło wody ma duży wydatek i spokojne objedzie dwie sekcje jednocześnie. Teraz jak włączyć dwie sekcje jednocześnie, bez zmiany w instalacji wodnej. Wydaje mi się, że albo podłączyć dwa elektrozawory pod jeden zacisk albo dołożyć drugi sterownik ale to drogo wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts