Giraffa 24.07.2017 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Witam wszystkich,Kupiłam działkę, która ma 46m długości, jednak w miejscowym planie zagospodarowania linia zabudowy wynosi 40m stąd pojawił się problem. Jak mogę postarać się o przybliżenie linii zabudowy? Gdzie złożyć w tym celu wniosek i jak ma to mniej więcej wyglądać? Dodam tylko, że działka leży przy drodze wojewódzkiej. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redd 25.07.2017 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 40 m sugeruje jakby ta droga była drogą ekspresową. Możesz załączyć wyrys z planu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Giraffa 27.07.2017 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redd 29.07.2017 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Na tym rysunku chyba nie widać linii zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krajzega 29.07.2017 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Witam wszystkich, Kupiłam działkę, która ma 46m długości, jednak w miejscowym planie zagospodarowania linia zabudowy wynosi 40m stąd pojawił się problem. Jak mogę postarać się o przybliżenie linii zabudowy? Gdzie złożyć w tym celu wniosek i jak ma to mniej więcej wyglądać? Dodam tylko, że działka leży przy drodze wojewódzkiej. Z góry dziękuję za pomoc. Taka linia zabudowy pewnie z czegoś wynika, u mnie na przykład jest tak, że linia zabudowy jest odsunięta w głąb działek, bo pas od frontu jest wpisany do planu jako przeznaczony na poszerzenie drogi powiatowej. Teoretycznie starostwo zamierza kiedyś poszerzyć drogę i wtedy będzie wykupować te fragmenty od właścicieli. Jeśli tak samo jest u Ciebie, to raczej nic z tym nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts