Bicki4 25.07.2017 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Witam,W projekcie mam Schock Isokorb K30-CV30 H160. Można zamówić to bezpośrednio u producenta, ale cena katalogowa jest chyba zawyżona jak w przypadku bloczków Solbet. O ile jeszcze mógłbym ją przęłknąć to 250zł za dostawę dwóch elementów raczej nie dam. Czy ktoś wie gdzie to można kupić w okolicach Mińska Mazowieckiego albo Warszawy? Łączniki innych firm też wchodzą w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidbud1 29.05.2019 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Zdecydowanie polecam łączniki balkonowe FB firmy FORBUILD SA dawniej Betomax Polska. Tańsze są na pewno, polski produkt z odpowiednimi dokumentami oraz od ręki dobiorą Ci najlepsze rozwiązanie jak wyślesz projekt.http://www.forbuild.eu/pl/home/kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regius 02.06.2019 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Ze swojej strony mogę polecić łączniki Halfen. Ze względu na odległość od siedziby (firma z Poznania) musiałem zamówić transport, z tym, że koszt transportu był niższy niż w Twoim przypadku, a liczba łączników większa (6 elementów na ponad 4 m balkonu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts