beatrix1 25.07.2017 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Mam pytanie dotyczące tego co widać na zdjęciu pod krokwiami na ścianie zewnętrznej. Znajdują się tam otwory przez które widać murłatę (kawałek). która znajduje się za cegłami. Czy mogą te otwory uszczelnić zaprawą/pianką, żeby nie wchodziło robactwo (w 1 miejscu weszły mi do środka spuszczele) czy pełnią one jakąś funkcję wentylacyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 25.07.2017 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Niepotrzebne są cegły nad wieńcem. Ocieplenie dachu powinno łączyć się z ociepleniem murów. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 25.07.2017 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Dokładnie jak pisze Jan. Dodatkowo te cegły blokują Ci wlot powietrza. Trzeba zrobić szczelinę osłoniętą siatką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MhUser 25.07.2017 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 zdjęcia takie jak to upewniają mnie w tym że muszę wziąć urlop i patrzeć na ręce wszystkim na budowie 24/7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts