clean fire 23.09.2018 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Czy naprawdę nie da się napisać skryptu, żeby ten komunikat " Drogi Użytkowniku" pokazał się jeden raz po wejściu na forum?.To jest tak up....liwe, że odechciewa się wchodzić na to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 12.10.2018 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2018 Czy tylko ja mam jakieś czary mary na telefonie , że chce nadusić na emotkę lub przejść do kolejnej strony i otwiera mi się reklama ? Czy to jakieś ' przezroczyste' nakładki i nieważne gdzie naduszę to i tak otworzy się reklama , czy tylko folia mi się zużyła na ekranie od klepania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 12.10.2018 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2018 Też tak mam, wygląda jak by niewidoczny (po naciśnięciu i przytrzymaniu widać pasek) link do reklamy był w pionie na całą wysokość strony (szerokość różnie) i często pokrywa się np z ikonką przejścia na nast stronę wątku (prawa strona) lub z ikonkami formatowania tekstu przy odpowiedzi (lewa strona). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 27.07.2019 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2019 A ja Wam się pochwalę moją wieloletnią głupotą Nigdy nie blokowałem reklam bo zawsze miałem litość nad wydawcami. Ale co chciwość robi z wydawców to już inny temat. Jako że stary już troszeczkę jestem to poprosiłem syna o zainstalowanie AdBlocka. W końcu można normalnie przeglądać to forum. Jestem mile zaskoczony szybkością wczytywania się stron. Głupi byłem że tego nie zrobiłem wcześniej. Chytry dwa razy traci:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts