miron185 26.07.2017 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Witam wszystkichMam bardzo mała łazienkę i chce zamontować miskę z zestawem podtynkowym 40cm.Mój majster kręci nosem że jeżeli rura odpływowa jest krzywa to będą problemy żeby zamontować i nalega na zwykłą muszlę.Wszyscy sąsiedzi mają taki układ w pionie i prawie każdy ma zestaw podtynkowy 40 cm. Niektórzy nawet montowany pod kątem a u mnie się nie da nawet prosto?Moje pytanie czy majster kręci bo nie chce się mu tego robić czy szukać innego wykonawcy.Tłumaczy że rura w zestawie jest prosta i nie można przy niej manipulować pod kątem tz. na boki. Jestem laikiem i liczę na fachową opinię. Spytał bym ojca bo się znał na budownictwie ale już nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byom 31.07.2017 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Moim zdaniem musi się dać U mnie tak majster kręcił na odpływ liniowy w brodziku - niby strop zbyt cienki i nie było jak się podkuć. Ale wziąłem kontakt na innego majstra, który robił odpływ liniowy znajomemu i nagle się dało zrobić Także polecam zmienić majstra... Może ten twój nie czuje się prostu na siłach, żeby wykonać taką operację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 04.08.2017 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Nie słyszałem o takim przypadku-"nie da się".Ostatnio (zimą) montowałem taki zestaw, w super ciasnej ubikacji w swoim sklepie. Teoretycznie nie było miejsca na niego. Po prostu wykułem kawałek ściany odpowiedniej wielkości i wkomponowałem w to miejsce zestaw. Robota prosta jak budowa cepa, tylko musi się chcieć, bo to wysiłek fizyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 04.08.2017 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Jaki zestaw 40cm ?Co dokładnie ma się nie dać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miron185 05.08.2017 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Dzięki wszystkim za odpowiedź, porozmawiam z majstrem i jeżeli dalej mnie będzie zwodził to z niego zrezygnuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts