sonic302 26.07.2017 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Dzień Dobry Rodzice postanowili wyremontować sobie przedpokój w mieszkaniu, ale niestety przed rozwaleniem wszystkiego nie ustalili ile lampek będą potrzebować do sufitu podwieszanego. Korytarz ma 2.3m wysokości, 3.6m długości i 1.7m szerokości. Rodzice chcieliby coś takiego, czytałem, że ilość punktów oświetleniowych zależy właśnie od wielkości korytarza, od tego jak ten korytarz jest urządzony i jak jasny ma być. Dlatego chce się poradzić was, jako praktyków ile światełek najlepiej zastosować. Korytarz jest jak to w bloku dosyć ciemny, a przynajmniej mi się tak wydaje (szare płytki na podłodze i biała cegiełka na ścianach), więc raczej lepiej będzie zastosować trochę więcej światełek żeby później nie chodzić po ciemku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Henrok 03.08.2017 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Może dobrym wyborem będą Downlighty podsufitowe? Całkiem spoko opcja i designersko też ok. Sam sprawiłem sobie z tąd [reklama] niby przemysłówka ale downlighty też mają. Jak nie to możesz innych z allegro szukać ale od producenta lepiej brać, bez prowizji itp. Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts