eryk77 27.07.2017 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Kończą mi robić dach. Chciałem sobie przez jesień, zimę poukładać instalacje. Ale nie mam jeszcze ścianek działowych. Co więc mogę albo muszę teraz zrobić żeby kłaść instalację? Kombinuję, że bez ścianek działowych mogę sobie zrobić tylko kanalizację i wodę a elektryki, sieci komputerowej, alarmu już nie? Czy może przed zimą pociągnąć jeszcze te ścianki działowe i zrobić wszystkie instalcje za jednym zamachem? A na wiosnę to zrobić podłogę, tynki i reszte wykończeniówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pod 27.07.2017 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Na moje to bez sensu. Teoretycznie mogłbyś zrobić kanalizację tylko co jeśli bedziesz miał punkty na scianach działowych ? Zresztą przy stawianiu ścianek wszystko se pouszkadzasz. Może jednak postaw te ścianki a potem zabierz się za rzeczy które łatwo uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 27.07.2017 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 rob że to jak bozia przykazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts