malard 29.07.2017 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 WitamNa szybko muszę ocieplić szczyty a mój wykonawca elewacje zewnętrzne robi na Bolix-ie i ten system mi poleca.Czy znawcy tematu mogą się wypowiedzieć na temat tych tynków, czy są warte zainteresowania???Wiem, że najlepsze to Dryvit, STO oraz Caparol ale ciężko u mnie o ekipę robiącą na tych systemach.Z góry dziękuję za wszelkie informacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 29.07.2017 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Moja ekipa nigdy nie robiła na tynku Caparol-a NQG. Znawcy tematy wiedzą, że ciężki produkt w nakładaniu. Trochę narzekali ale wsumie dali radę i nawet dobrze im poszło. Bolix nie ma zbyt dobrej renomy, warto się zastanowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malard 30.07.2017 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 dzięki za radę, też się skłaniam do Caparola ewentualnie STO Silco. Tylko kiepsko u mnie z dostępnością tych tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 31.07.2017 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 dzięki za radę, też się skłaniam do Caparola ewentualnie STO Silco. Tylko kiepsko u mnie z dostępnością tych tynków to akurat zaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malard 01.08.2017 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Kolego fighter dzięki za namiar. Można wiedzieć jaka jest Twoja opinia o Bolix Sigma?? Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez malard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts