yaro137 29.07.2017 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Potrzebuję sofę do gabinetu, który zarazem będzie pokojem dla gości więc musi mieć funkcję spania i być wygodna do spania. Sofy na których do tej pory trafiało mi się nocować u znajomych jeśli chodzi o spanie to tragedia. Do siebie chciałbym coś co będzie wygodne, czy to sofa, czy wersalka i nie zioneło PRLem jak meble z Bodzio. Czy udało się komuś znaleźć takie cudo i może polecić? Ja się z żona nałaziłem trochę po sklepach, ale nic nie przykuło oka. Na internecie jest dużo większy wybór, ale nie da się tego wcześniej wypróbować w większości wypadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anemonek 29.07.2017 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Ikea Beddinge jest całkiem wygodna. W sklepie można wybierać pomiędzy kilkoma materacami. Wygląda zwyczajnie, ale to chyba dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts