mariusz244 30.07.2017 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 witamChce położyć żywicę na posadzce w garażu, kotłowni i pralni. Czy znacie jakis konkretny produkt w miare tani i dobry ? Zalezy mi na samej zywicy , bez żadnych piasków kwarcowych, płatków itp. sama zywica w kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 30.07.2017 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Bautech.plzakładka sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz244 30.07.2017 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 dzieki. Jak połaczyć podłogę pokrytą zywicą z podłogą pokrytą np. panelami ?? róznica w poziomach ok. 1cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 30.07.2017 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 witaj ja będę miał STO tak chyba się nazywa poliuretan w łazienkach a garaż i kotłownia epoxyd już wylałem posadzki o różnych wysokościach żeby to dobrze wyglądało to może samopoziomująca pod posadzkę ale nie wiem jaka powierzchnia bo to kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz244 30.07.2017 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 dobry pomysł z ta posadzka samopoziomującą. Koszt będzie niewielki bo to tylko 7,5m2. Na poczatku myślałem o specjalnych listwach , ale wylewka bedzie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts