matiix 31.07.2017 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Czy do odbioru domu do zamieszkania będe potrzebował faktury na pustaki. Budowa system gospodarczy.troche kupiłem materiałów z budów a połowe na składzie ale paragony gdzies przesiałem.na betony stal i itp mam rachunki ale na pustaki nie czy moge mieć z tego powodu problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Busters 31.07.2017 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Tak, dom do rozbiorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 31.07.2017 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Tak, dom do rozbiorki. weź go nie strasz . Trzeba rozebrać do fundamentów tylko . Tak na serio ... olej to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiix 31.07.2017 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Tak na serio ... olej to. I o taki wpis mi chodziło i miło to słyszeć że można spać spokojnie oraz kończyć budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts