drogba_37 31.07.2017 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Moje Przedsiębiorstwo Komunalne bez problemu podłączyło mi w kotłowni podlicznik do podlewania ogrodu (woda nie idzie do kanalizy tylko w glebe). Teraz zdecydowałem sie zrobic automatycczne podlewanie trawnika. Niestety nie moge tego podączyć pod istniejący licznik ogrodowy w kotłowni, tylko chce bezpośredni podpiąć się w przyłącze wody w studzieńce na mojej działce. Pytanie tylko czy mogę zrobić drugi podlicznik ogrodowy? ma juz ktoś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 31.07.2017 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Jeśli masz studzienkę licznikową i zmieści się w niej drugi licznik to nie powinno być problemu, możesz przenieść ten z kotłowni do studzienki albo dołożyć trzeci. Ale mieć aż 3 liczniki do wody to chyba trochę dużo. Nie wiem jak jest u Ciebie w wodociągach, ale za każdy dodatkowy licznik mogą doliczać opłatę rozliczeniową, opłatę stałą albo coś. Warto dopytać u źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts