SeaD 31.07.2017 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Dzisiaj kupiłem w lidlu wyrzynarkę i mam z nią problem, Otóż brzeszczot nie trzyma się w osi tylko się obraca, przez co nie potrafię utrzymać linii podczas cięcia i wszystko tnę pod kątem. Wszystko widać na filmie. Pytanie: Czy to jest wada i mam oddać tą wyrzynarkę czy tak ma być, że on tak lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 31.07.2017 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Tak na chłopski rozum to brzeszczot powinien się ruszać tylko w pionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 01.08.2017 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Jest zepsuta. Być może dostałeś taką ze zwrotu. W Lidlu, jak ktoś zwraca towar, to nie sprawdzają go specjalnie tylko odkładają na półkę. Oddaj ją. Ten trzpień nie ma prawa się kręcić, czy w ogóle ruszać (pomijając ruchy w górę i w dół). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SeaD 01.08.2017 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Dziękuje za odpowiedzi, faktycznie wyrzynarka trafiła mi się uszkodzona w sklepie nie robili problemów i wymienili na nową (ciekawe czy moja nie trafiła z powrotem na półkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts