sylwekr 31.07.2017 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 WitamPanowie od posadzki zrobili mi nie w tym miejscu co powinno dylatację (nacięcie). Posadzka jest wyschnięta, wygrzana i okazalo się że to trzeba poprawić. Zrobiłem tarczą diamentową nacięcie we właściwym miejscu, przy pomocy młotka wymusiłam peknięcie, a teraz muszę jakoś "zszyć" tą drugą dylatację bo będą na niej położone płytki. Kiedyś używałem do podobnego celu żywicy, ale najmniejsze opakowanie tego specyfiku to 2,5 kg i kosztuje kilkaset zł. Doradzicie coś co można kupić w małym opakowaniu co skutecznie by połączyło 1 nacięcie w betonie o długości ok 1m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 31.07.2017 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Mapei Eporip turbo widziałem to w marketach budowlanych . W zestawie są blaszki do zszycia . Cena to kilkanaście zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
termolit 02.08.2017 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Mapei Eporip turbo widziałem to w marketach budowlanych . W zestawie są blaszki do zszycia . Cena to kilkanaście zł . W wielu hurtowniach jest dostępny, można też sięgnąć po zwykły eporip jest tańszy od turbo, jedyne co się wydłuży to Twoja praca o kilka minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts