idkam 13.09.2004 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Witam Wszystkich, dziś po znajomości otrzymałem ofertę na C.O., CWU, kanalizację. Materiały, transport, montaż. Oto ona: Kocioł Viessmann Vitopend 100 i zasobnik 150l, termostat tygodniowy Vitotrol 100, wkład ze stali nierdzewnej, pompa cyrkulacyjna, naczynie przeponowe, zawór bezpieczeństwa. Grzejniki stalowo-płytowe Kermi dolnozasilane, w łazienkach InstalProjkt.Szafki rozdzielaczy góra i dół, izolacja, akcesoria.Instalacja kanalizacji wewnętrznej.Instalacja wodna w systemie Wavin Aluplex.Montaż wszystkiego. Cena 22220,00 brutto z 7% VAT Co sądzicie o tej cenie? Pozdrawiamy M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AQUAJAC 14.09.2004 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Witam Wszystkich, dziś po znajomości otrzymałem ofertę na C.O., CWU, kanalizację. Materiały, transport, montaż. Oto ona: Kocioł Viessmann Vitopend 100 i zasobnik 150l, termostat tygodniowy Vitotrol 100, wkład ze stali nierdzewnej, pompa cyrkulacyjna, naczynie przeponowe, zawór bezpieczeństwa. Grzejniki stalowo-płytowe Kermi dolnozasilane, w łazienkach InstalProjkt. Szafki rozdzielaczy góra i dół, izolacja, akcesoria. Instalacja kanalizacji wewnętrznej. Instalacja wodna w systemie Wavin Aluplex. Montaż wszystkiego. prosze podać mi te ceny to postaram się z nimi coś jeszcze zrobić [email protected] Cena 22220,00 brutto z 7% VAT Co sądzicie o tej cenie? Pozdrawiamy M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agent07 19.09.2004 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 podaj te ceny ,jeszcze kilku znającym temat, każdy jeszcze z nimi coś zrobi(powie taniej)musicie niestety wybrać sami (wybrać odpowiedniego wykonawcę )ustalić cenę za wykonanie materiały lepiej niech kupuje wykonawca nie zapłacisz więcej jak w sklepie jeśli wykonawca będzie uczciwym. Często sklepy oferują duże rabaty i tanich wykonawców i nie mają z nimi wiele wspólnego poza niską ceną po skończonej robocie zapominają jedni o drugich . dobry wykonawca powinien być dostępny przez cały czas dla inwestora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agent07 19.09.2004 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 Witam Wszystkich, dziś po znajomości otrzymałem ofertę na C.O., CWU, kanalizację. Materiały, transport, montaż. Oto ona: Kocioł Viessmann Vitopend 100 i zasobnik 150l, termostat tygodniowy Vitotrol 100, wkład ze stali nierdzewnej, pompa cyrkulacyjna, naczynie przeponowe, zawór bezpieczeństwa. Grzejniki stalowo-płytowe Kermi dolnozasilane, w łazienkach InstalProjkt. Szafki rozdzielaczy góra i dół, izolacja, akcesoria. Instalacja kanalizacji wewnętrznej. Instalacja wodna w systemie Wavin Aluplex. Montaż wszystkiego. Cena 22220,00 brutto z 7% VAT Co sądzicie o tej cenie? Pozdrawiamy M&M nie buduj ze znajomimi z nimi idz na piwo lub co wolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agent07 19.09.2004 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 Vajllant nr.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wit 08.10.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Ja mam podąbną ofertę z tym, że kocioł Buderusa 124 z zasobnikiem 200l no i jeszcze 10m2 podłogówki. W sumie mam 14 grzejników i 14 punktów odbioru wody. Cena za wszystko z materiałem (rury, grzejniki, kocioł, rozdzielacze, zawory, termostaty itd) = 23800zł z 7% VAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz Bogucki 10.10.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Zobacz ofertę Ulricha.Jestem jego fanem,zmieniłem z felernego/fabrycznie/przy rozruchy Buderusa w domku pow,170 m. kw. Eksploatuje juz ponad rok.Jest niezawodny,prosty a co najważniejsze dużo tańszy,tak sam kocioł jak i eksploatacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 10.10.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Zasobnik też będziesz miał Viessmana? My wzięliśmy polski - wykonawca na s przekonał, bo nie traci się gwaracji, a różnica w cenie ok. 2 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 01.12.2005 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 a co powiecie o Vitopend 222 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joy1 19.12.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Witam Wszystkich, dziś po znajomości otrzymałem ofertę ... M&M Jeśli chcesz stracić znajomych zrób z nimi interes! Zawsze pozostanie jakiś niesmak po sprawie. Mniejszy lub większy, ale jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 08.01.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 zapraszam do skorzystania z usług doradztwo techniczne dostawy materiałów wykonastwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Zasobnik też będziesz miał Viessmana? My wzięliśmy polski - wykonawca na s przekonał, bo nie traci się gwaracji, a różnica w cenie ok. 2 tys. Abromba - jakie opinie po dwóch latach użytkownia? Jaka to firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuzin 21.10.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Witam. Jakiś czas temu zamontowałem trzy Viessmany Vitodens 100 kondensaty z 150 litrowym zasobnikiem. Tak sie złożyło, że miałem trzy budowy obok siebie. Włściciele dobrze sie znali, gdyż prowadzili razem jedna firme. Zdecydowali sie własnuie na Viessmany. Wszystko było ok do czasu kiedy nie wprowadzili sie. Własciciele mieli ciagle problem z ciepla woda. Mimo tego, iż była cyrkulacja za odcinek od łazienki do kotłowni miał zaledwie 5 metrów. Efekt był taki, że wanne mozna było napełnić tylko ok 40 litrmi cieplej wody. Przyszedł serwisant i stwierdził, że klient ma za duża wylewkę w baterii!!! Walka trwała z Viesmanem doś długo po czym prawie, ze na siłe wymienili dwa felerne kotły...............W szczecinie jak juz pisałem serwis Viessmana jest do d........................ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.10.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Witam. Jakiś czas temu zamontowałem trzy Viessmany Vitodens 100 kondensaty z 150 litrowym zasobnikiem. Tak sie złożyło, że miałem trzy budowy obok siebie. Włściciele dobrze sie znali, gdyż prowadzili razem jedna firme. Zdecydowali sie własnuie na Viessmany. Wszystko było ok do czasu kiedy nie wprowadzili sie. Własciciele mieli ciagle problem z ciepla woda. Mimo tego, iż była cyrkulacja za odcinek od łazienki do kotłowni miał zaledwie 5 metrów. Efekt był taki, że wanne mozna było napełnić tylko ok 40 litrmi cieplej wody. Przyszedł serwisant i stwierdził, że klient ma za duża wylewkę w baterii!!! Walka trwała z Viesmanem doś długo po czym prawie, ze na siłe wymienili dwa felerne kotły...............W szczecinie jak juz pisałem serwis Viessmana jest do d........................ Pozdrawiam Wszystko zrozumiem jak mi wyjaśnisz co to jest 'wylewka w baterii'. Czy to chodzi o wylewkę w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CuoreRosso 28.10.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Podbijam pytanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomas matla 04.11.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 vaillant ecotec plus 246+zasobnik 120 lit sprawdza się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuzin 08.11.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam. Wylewka z baterii czyli z kranu. Wylewka w łazience. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.11.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 vitopend 222 ?????Coś czytałam że nie wszystkie wieśki są dobre, a już myślałam, że za cenę dostanę jakość.Podzielcie się wrażeniami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts