Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Oferta na C.O., CWU, - czy brać?

idkam

Jaki kocioł?  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki kocioł?

Recommended Posts

Witam Wszystkich,

dziś po znajomości otrzymałem ofertę na C.O., CWU, kanalizację. Materiały, transport, montaż.

Oto ona:

Kocioł Viessmann Vitopend 100 i zasobnik 150l, termostat tygodniowy Vitotrol 100, wkład ze stali nierdzewnej, pompa cyrkulacyjna, naczynie przeponowe, zawór bezpieczeństwa.

Grzejniki stalowo-płytowe Kermi dolnozasilane, w łazienkach InstalProjkt.

Szafki rozdzielaczy góra i dół, izolacja, akcesoria.

Instalacja kanalizacji wewnętrznej.

Instalacja wodna w systemie Wavin Aluplex.

Montaż wszystkiego.

Cena 22220,00 brutto z 7% VAT

Co sądzicie o tej cenie?

Pozdrawiamy

M&M

Witam Wszystkich,

dziś po znajomości otrzymałem ofertę na C.O., CWU, kanalizację. Materiały, transport, montaż.

Oto ona:

Kocioł Viessmann Vitopend 100 i zasobnik 150l, termostat tygodniowy Vitotrol 100, wkład ze stali nierdzewnej, pompa cyrkulacyjna, naczynie przeponowe, zawór bezpieczeństwa.

Montaż wszystkiego.

prosze podać mi te ceny to postaram się z nimi coś jeszcze zrobić :D

[email protected]

Co sądzicie o tej cenie?

Pozdrawiamy

M&M

podaj te ceny ,jeszcze kilku znającym temat, każdy jeszcze z nimi coś zrobi(powie taniej)musicie niestety wybrać sami (wybrać odpowiedniego wykonawcę )ustalić cenę za wykonanie materiały lepiej niech kupuje wykonawca nie zapłacisz więcej jak w sklepie jeśli wykonawca będzie uczciwym. Często sklepy oferują duże rabaty i tanich wykonawców i nie mają z nimi wiele wspólnego poza niską ceną po skończonej robocie zapominają jedni o drugich . dobry wykonawca powinien być dostępny przez cały czas dla inwestora

Witam Wszystkich,

Oto ona:

Montaż wszystkiego.

Co sądzicie o tej cenie?

Pozdrawiamy

M&M

nie buduj ze znajomimi z nimi idz na piwo lub co wolisz

• 3 weeks później...

Zobacz ofertę Ulricha.

Jestem jego fanem,zmieniłem z felernego/fabrycznie/przy rozruchy Buderusa w domku pow,170 m. kw. Eksploatuje juz ponad rok.Jest niezawodny,prosty a co najważniejsze dużo tańszy,tak sam kocioł jak i eksploatacja.

• 1 year później...
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 9 months później...
  • 2 weeks później...

Witam.

Jakiś czas temu zamontowałem trzy Viessmany Vitodens 100 kondensaty z 150 litrowym zasobnikiem. Tak sie złożyło, że miałem trzy budowy obok siebie. Włściciele dobrze sie znali, gdyż prowadzili razem jedna firme. Zdecydowali sie własnuie na Viessmany. Wszystko było ok do czasu kiedy nie wprowadzili sie. Własciciele mieli ciagle problem z ciepla woda. Mimo tego, iż była cyrkulacja za odcinek od łazienki do kotłowni miał zaledwie 5 metrów. Efekt był taki, że wanne mozna było napełnić tylko ok 40 litrmi cieplej wody. Przyszedł serwisant i stwierdził, że klient ma za duża wylewkę w baterii!!! Walka trwała z Viesmanem doś długo po czym prawie, ze na siłe wymienili dwa felerne kotły...............W szczecinie jak juz pisałem serwis Viessmana jest do d........................

Pozdrawiam

Witam.

Jakiś czas temu zamontowałem trzy Viessmany Vitodens 100 kondensaty z 150 litrowym zasobnikiem. Tak sie złożyło, że miałem trzy budowy obok siebie. Włściciele dobrze sie znali, gdyż prowadzili razem jedna firme. Zdecydowali sie własnuie na Viessmany. Wszystko było ok do czasu kiedy nie wprowadzili sie. Własciciele mieli ciagle problem z ciepla woda. Mimo tego, iż była cyrkulacja za odcinek od łazienki do kotłowni miał zaledwie 5 metrów. Efekt był taki, że wanne mozna było napełnić tylko ok 40 litrmi cieplej wody. Przyszedł serwisant i stwierdził, że klient ma za duża wylewkę w baterii!!! Walka trwała z Viesmanem doś długo po czym prawie, ze na siłe wymienili dwa felerne kotły...............W szczecinie jak juz pisałem serwis Viessmana jest do d........................

Pozdrawiam

Wszystko zrozumiem jak mi wyjaśnisz co to jest 'wylewka w baterii'. Czy to chodzi o wylewkę w łazience?