robert1990 03.08.2017 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Witam, W dniu dzisiejszym wziąłem się za ponowne malowanie pokoju, niestety po odsunięciu mebli i innych rzeczy zauważyłem że stara farba się w niektórych miejscach łuszczy. Z doświadczenie wiem, że taki fragment trzeba zetrzeć by dało się tam malować i tak zrobiłem ale podczas tego okazało się, że nie schodzi tylko ostatnia farba ale wszystkie inne które były malowane aż do gołej ściany. Teraz mam pytanie czy mam to wszystko zdzierać jeżeli tak to czym później to zapuścić by tak nie robiło się na przyszłość. Ogólnie w tej ścianie jest wilgoć i nie wiem co z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 03.08.2017 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Znaleźć przyczyne wilgoci, zlikwidowac ja, wysuszczyc, zeskrobrac, wyrownać, zagruntowac i pomalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts