agrafka871 03.08.2017 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Chciałam położyć w łazience panele Quick Step lagune jednak nie są one już dostępne w Polsce( za granicą też nie mogę ich znaleźć). Czy może ktoś kojarzy jakieś inne panele/płytki imitujące deskę okrętową (jak na zdjęciu)? Będę bardzo wdzięczna za pomoc. PS, Kontaktowałam się z jednym parkieciarzem i mógłby mi taką podłogę ułożyć z drewna tekowego jednak dla mnie cena jest zbyt zaporowa- 2800 zł za pow.4 m2 Źródło: Twojapodłoga Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez agrafka871 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remontujesie 04.08.2017 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Spróbuj może poszukać w panelach winylowych, zobacz czy coś takiego Ci pasuje SOSNA ZACHÓD SŁOŃCA PUCL40075:spam:, widziałem na żywo i wygląda nieźle, trochę przypomina stary pokład. Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka871 05.08.2017 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Dziękuję za odpowiedź, rzeczywiście ładna to podłoga. Jednak najbardziej urzekło mnie w podłodze opisanej przeze mnie to, że deski są wąskie i oddzielone czarną uszczelką/fugą. Nie mogę nic podobnego znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remontujesie 05.08.2017 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Poszukałem trochę w firmach i rzeczywiście ciężko z tym panelem, jedyne co znalazłem to 14 m2 tego modelu PANEL LAGUNE UR1205 TEAK SZARY 1L 2V, to chyba wszystko co można w Polsce znaleźć, jeśli taki kolor Ci odpowiada to daj znać wyślę Ci namiary na firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts