Danoon 05.08.2017 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Cześć. Mam zaplanowaną przebudowę garażu, tzn. zburzone dwie ściany na wjazd i tej której nie dało się odzyskać albo podmurowac Garaz jest dośc stary ale nie mam zamiaru stawiać blaszaka, czy też burzyć go do zera. Ale do sedna ! Potrzebowałbym pomocy, ponieważ nie potrafię sobie poradzić z krzywą tylnią ścianą. Przekątna wychodzi mi dłuższa o 6 cm.Czy to jest dużo na 7 metrach ?Jeśli ustawie tak zeby przekątne byly równo ściana boczna wychodzi 6 cm krótsza.Nie wiem czy to dużo czy to mało ?? CHciałbym żeby brama wjazdowa była na prosto z bramą garażową, ale nie mogę znaleźć punktu odniesienia. Prosiłbym o pomoc bo nawet po kostce nie mogę ustawić tego na prosto. Który bok przesunąć, zeby wstrzelić się na prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts