Danoon 05.08.2017 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Cześć. Mam zaplanowaną przebudowę garażu, tzn. zburzone dwie ściany na wjazd i tej której nie dało się odzyskać albo podmurowac Garaz jest dośc stary ale nie mam zamiaru stawiać blaszaka, czy też burzyć go do zera. Ale do sedna ! Potrzebowałbym pomocy, ponieważ nie potrafię sobie poradzić z krzywą tylnią ścianą. Przekątna wychodzi mi dłuższa o 6 cm.Czy to jest dużo na 7 metrach ?Jeśli ustawie tak zeby przekątne byly równo ściana boczna wychodzi 6 cm krótsza.Nie wiem czy to dużo czy to mało ?? CHciałbym żeby brama wjazdowa była na prosto z bramą garażową, ale nie mogę znaleźć punktu odniesienia. Prosiłbym o pomoc bo nawet po kostce nie mogę ustawić tego na prosto. Który bok przesunąć, zeby wstrzelić się na prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/231370-przebudowa-gara%C5%BCu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts