albiniakow 05.08.2017 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) Witajcie! Właśnie kończy się remont w moim nowym mieszkaniu. No właśnie, pozostało kupić tylko meble. Przeszukałam tyle sklepów, oglądałam.. ale stacjonarnie nie ma nic ciekawego! Polecicie jakiś sklep internetowy, bo mi udało się znaleźć takie [sPAMER] myślę, że są ok Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glamur 07.12.2017 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Sklepów online z meblami jest już naprawdę sporo, wystarczy wpisać sobie w google, chyba że głównym czynnikiem jest cena to wtedy proponuje poszukać nieco dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 11.12.2017 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Dlatego ja najcześciej szukam na Hombeooku. Tam można zobaczyć, co jest w różnych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulina.Lewandowski 04.02.2021 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 (edytowane) Jak meble, to tylko na wymiar Może trochę drożej - chociaż nie zawsze! Ale w efekcie wychodzi taniej. Meblegotowe to zawsze dużo słabsza jakość i szybciej trzeba wymienić. Meble zrobione na wymiar, jak są dobrej jakości posłużą kilka a nawet kilkanaście lat. A nie musisz iść na żadne ustępstwa i umeblujesz dokładnie tak, jak cchesz! U nas w całym domu meble robiła - Mają siedzibę w Krakowie i chyba w Nowym Sączu, ale z tego co wiem to pracują w całej południowej polsce, a może i dalej - pewnie zależy od zlecenia Ale meble mamy już piąty rok i nic się nie dzieje. A dodam, że w łazience mamy drewniane szafki i blat, o co wszyscy się boją a tu są tak wykonane, że woda im nie straszna Edytowane 4 Lutego 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manu.snu 20.05.2022 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2022 (edytowane) Serdecznie polecam Samodzielnie wykonują meble z metalu, widać porządnie wykonaną pracę! Edytowane 20 Maja 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kblondon 28.02.2023 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2023 (edytowane) Witajcie! Właśnie kończy się remont w moim nowym mieszkaniu. No właśnie, pozostało kupić tylko meble. Przeszukałam tyle sklepów, oglądałam.. ale stacjonarnie nie ma nic ciekawego! Polecicie jakiś sklep internetowy, bo mi udało się znaleźć takie [sPAMER] myślę, że są ok Cześć Polecam sklep K&B London mają tam dużo ciekawych mebli link do strony na dole Edytowane 1 Marca 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaBąk 13.03.2023 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2023 (edytowane) Witajcie! Właśnie kończy się remont w moim nowym mieszkaniu. No właśnie, pozostało kupić tylko meble. Przeszukałam tyle sklepów, oglądałam.. ale stacjonarnie nie ma nic ciekawego! Polecicie jakiś sklep internetowy, bo mi udało się znaleźć takie [sPAMER] myślę, że są ok Serdecznie polecam Meble w świetnej jakości! Edytowane 13 Marca 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts