melerinho 06.08.2017 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Witam, kupiłem piec chlebowy- z szamotu, następnie go ocieplilem wełna skalna 10 cm, nałożyłem klej do wełny, a potem dwukrotnie zatarłem. Brakuje mi teraz jeszcze zadaszenia i niestety nie mam pomysłu jak przykryć piec czymś wytrzymałym. Chodzi o to, żeby woda się tam nie dostała i nie rozsadziła szamotu podczas mrozów. Producent zaleca budowę pieca pod dachem, natomiast ja nie miałem takiej możliwości i szukam alternatywy. Czy ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melerinho 06.08.2017 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 IMG_20170803_171747.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melerinho 06.08.2017 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 IMG_20170803_171747.jpg https://zapodaj.net/df67a37128284.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.