kroyena 14.09.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Ciekawe połączenie -> powodzenie -> powodzenia (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.09.2004 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 A tak na poważnie to nie zapomnij o całym rytuale (z sikaniem na fundamenty też) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.09.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.09.2004 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Przecież to komentarze do avocado, bo Marcepan sie na razie nie buduje. Tzn. buduje się, ale przez avocado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avocado 14.09.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 No to się narobiło, kroyena zamieszałeś z tymi kulinariami, sądząc z reakcji M@riusza, oprócz tego bardzo dziękuję za miłe przyjęcie Marcepan powienien się nazywać "wiejska chatka", może jak się postaram to w przyszłości nabierze nieco smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.09.2004 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Narobił se chłop smaka i się zdziwił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.09.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Witaj Avocado trzymam kciuki za pomyślne znalezienie ekipy i niech mury idą w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 14.09.2004 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Witam Z każdym dniem tutejsze forum umacnia swoją pozycję w szeregu moich nałogów, w zasadzie jest zaraz po kawie, czyli już II miejsce. Chyba gorzej już nie będzie Będzie, będzie - ale to całkiem miłe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.09.2004 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 avocado - witam, czekam na więcej opisów i życzę powodzenia. Swoją drogą B20 po 155 to aż trudno uwierzyć - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avocado 15.09.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 No właśnie Aga, niech te mury w końcu ruszą, bo faktycznie będzie gorzej, jak zapowiada nurni, tylko nie wiem czy będzie milej Inżynierze Mamoniu (super login), ja mam ceny na piśmie w ofercie To w zasadzie jedyne, co udało mi się do tej pory tak dobrze omówić. Ponieważ najbardziej ufam sobie, to sprawdziłam źródło pochodzenia tego betonu, jest ok. Pan Robert nie nałożył w ogóle marży na niego, nie wiem czy to przeoczenie, czy działanie zamierzone, ale on wie, że ja z tego powodu całą budowę u niego zaopatrzę. Moim zdaniem mądry facet, na pewno odbije sobie na innych materiałach, kiedy ja już mniej czujna będę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.09.2004 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Wtedy zawsze możesz zmienić dostawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 15.09.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Narobił se chłop smaka .... Wcale się nie dziwię. Mnie to aż ślinka pociekła! Avokado - trzymam kciuki. Budujesz gdzieś koło mojego teścia. Może nawet cię mijam nie wiedząc że to ty.... Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.09.2004 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Amatorsko robimy z Jerzysiem w reklamie i nie ma to jak dobrze nazwać produkt. Tak by było Komentarze do budowy avocado, a tak ludziska lgną jak muchy do Marcepana z avocadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.09.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Amatorsko robimy z Jerzysiem w reklamie i nie ma to jak dobrze nazwać produkt. Tak by było Komentarze do budowy avocado, a tak ludziska lgną jak muchy do Marcepana z avocadem. ajaj...dokładnie tak avocado - buduj, buduj....powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avocado 15.09.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Amatorsko robimy z Jerzysiem w reklamie i nie ma to jak dobrze nazwać produkt. Tak by było Komentarze do budowy avocado, a tak ludziska lgną jak muchy do Marcepana z avocadem. Na wymianie doświadczeń jest wątek o fakturach, mam się od Ciebie jednej spodziewać? Bardzo skuteczna ta Twoja z Jerzysiem reklama ale ja już cała w pąsach, bo na mojej budowie trawa jeno i drzew nieco Ivonesca, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.09.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 ...ale jak postawisz parę stolików pod tymi drzewami i powiesisz szyldzik "Wśród łanów zbóż swe utrudzone ciało złóż" to już możesz podawać specjalność zakładu marcepan na avocadzie wszystkim strudzonym turystom. Albo avocado na marcepanie przybrany trawką !?Po paru miesiącach jak się interes rozwinie to starczy na dom, bar, wycieczki zagraniczne i krajowe.....pozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.09.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Witaj w klubie Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.09.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 ...no nieeeeeee ! Avocado z Magi ? Na Marcepanie !? Jak to będzie smakować !? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avocado 16.09.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Wkleiłam Marcepanka Jerzysiu, co Ty imputujesz lub o czym rozważasz? Rozterka mną targa czy dłuższy staż inwestorski na nic nie wpływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 17.09.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 ...nie ja tylko podrzucam pomysły na menu, które możesz serwować pod chmurką utrudzonym wędrowcom ( lub wędrującym owcom !) i baaaaaaaaaardzo miłego weekendu J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts