Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Marcepan z avocado

Recommended Posts

• Odpowiedzi 78
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No właśnie Aga, niech te mury w końcu ruszą, bo faktycznie będzie gorzej, jak zapowiada nurni, tylko nie wiem czy będzie milej :-?

Inżynierze Mamoniu (super login), ja mam ceny na piśmie w ofercie :)

To w zasadzie jedyne, co udało mi się do tej pory tak dobrze omówić. Ponieważ najbardziej ufam sobie, to sprawdziłam źródło pochodzenia tego betonu, jest ok. Pan Robert nie nałożył w ogóle marży na niego, nie wiem czy to przeoczenie, czy działanie zamierzone, ale on wie, że ja z tego powodu całą budowę u niego zaopatrzę. Moim zdaniem mądry facet, na pewno odbije sobie na innych materiałach, kiedy ja już mniej czujna będę ...

Amatorsko robimy z Jerzysiem w reklamie i nie ma to jak dobrze nazwać produkt. Tak by było Komentarze do budowy avocado, a tak ludziska lgną jak muchy do Marcepana z avocadem.

Na wymianie doświadczeń jest wątek o fakturach, mam się od Ciebie jednej spodziewać? :) Bardzo skuteczna ta Twoja z Jerzysiem reklama ale ja już cała w pąsach, bo na mojej budowie trawa jeno i drzew nieco :oops:

Ivonesca, dzięki :)

...ale jak postawisz parę stolików pod tymi drzewami i powiesisz szyldzik "Wśród łanów zbóż swe utrudzone ciało złóż" to już możesz podawać specjalność zakładu marcepan na avocadzie wszystkim strudzonym turystom. Albo avocado na marcepanie przybrany trawką !?

Po paru miesiącach jak się interes rozwinie to starczy na dom, bar, wycieczki zagraniczne i krajowe.....

pozdro

J