zaszybka 07.08.2017 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Witajcie. Moja siostra odbiera niedługo nowe mieszkanie i zaprosiła mnie na parapetówkę. Wiem, że na takie okazje kupuje się jakieś rzeczy do mieszkania, jednak siostra stwierdziła, że nie chce dostać nic takiego, woli biżuterię. Dlatego pytanie do was! Czy celebrytka naszyjnik byłby ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 08.08.2017 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Pewnie, że tak. Te naszyjniki są bardzo delikatne i do wszystkiego pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek81 24.08.2017 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Biżuteria na parapetówkę? Bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 14.11.2017 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Też tak myślę. Wyjątkowo głupi pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts