Arek.G 08.08.2017 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Cześć. Przymierzam się do zrobienia/zlecenia szafy wnękowej i proszę o radę na temat rozkładu półek. Szafa wnękowa będzie znajdować się w sypialni i w niej będzie musiało się znaleźć: koszule, koszulki, marynarki, bluzy, sweterki, spodnie, spodenki - MOJE (najwięcej mam koszulek) koszule, koszulki, marynarki, sweterki, spodnie, spodenki, spódniczki, sukienki ŻONY Nie jest tego bardzo dużo ale chciałbym aby trzymanie tego wszystkiego w szafie było komfortowe. Myślałem nad tym aby wszystkie ciuchy umieścić na wieszakach (moje) ponieważ widzę w tym kilka plusów: wyciągając koszulkę nie rozwalę reszty jak wyprasuję to nie pogniecie się za bardzo łatwiej jest zlokalizować konkretne ubranie W załączniku projekt mojej strony (prawa). Co o tym myślicie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 09.08.2017 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 zmierz jaką długość ma marynarka wisząca na wieszaku. Na rysunku masz tam 91cm ale to wymiar korpusu. Od pałąka wieszaka będzie z 80-85 cm - nie wiem czy wejdzie ci marynarka bez zaczepiania o dolną ściankę korpusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 09.08.2017 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Swetrów nie powinno trzymać się na wieszakach. Gdy w sklepach wiszą - łatwiej je klientom obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts