tomek198823 08.08.2017 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 cześć wszystkim, mam problem z podłogą drewnianą - dąb bursztyn lakierowany. Na podłodze pojawił się ubytek (jak na foto poniżej), nie mam pojęcia co go spowodowało. Ubytek ma ok 0,5 cm x 2 cm, głębokość 2-3 mm. Moje pytania są następujące:1. W jaki sposób można uzupełnić ubytek? Czy kit do drewna wchodzi w grę?2. Jeśli uzupełnię ubytek kitem to czy należy ten fragment potem polakierować?3. Czy takie coś wg Was podlega reklamacji? Zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remontujesie 09.08.2017 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Popytaj domowników, bo to wygląda jak uszkodzenie mechaniczne i od razu Ci powiem, że taka będzie też odpowiedź na ewentualną reklamację jak zgłosisz, jeśli nawet sprzedawca uwierzy, że taką podłogę Ci dostarczyli to i tak odrzucą bo towaru z widoczną wadą się nie montuje. Poszukaj w sklepie jakiegoś półprofesjonalnego zestawu naprawczego lub wynajmij fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19TOMEK65 19.08.2017 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 Rozwarstwienie na słojach. Spróbuj wpuścić trochę kleju może być wikol aby dalej nie rozwarstwiało się . jak kolega wspomniał możesz naprawić zestawem naprawczym , albo drobnym papierkiem podszlifować krawędzie aby nie haczyły polakierować i z tym żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts