rogi 14.09.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Wreszcie uruchmiony został mój Junkers Ceranorm, pracuje bardzo cichutko. Polecam. Serwisant z junkersa powiedział, że to trafny wybór.Do tego dałem zasobnik 120 Galmetu. Woda nagrzewa się błyskawicznie. Jest dużo tańszy (o połowę) od zasobnika junkersa, a działać ma tak samo!Jeśli ktoś uzytkuje taki zestaw to proszę o opinie i ewentualne porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 04.09.2006 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 No własnie,mineły dwa lata, a ja jeszcze nie serwisowałem kotła. Do tej poru bez najmniejszych zarzutów. Spalanie bardzo przyzwoite. Tej zimy przy temp. -30 C płaciłem miesięcznie około 300 zł. (w tym podgrzanie wody i gotowanie).Jak często serwisujecie swoje kotły. w tej chwili Junkers bierze 200 zł za przegląd + ewentualnie części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.09.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Przegląd co 24 miesiące obowiązkowo - odżaluj te pieniązki - życie jest ważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.09.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 znajdź serwisanta junkersa i niech przyjedzie na fuchę za 100zł. Chyba kocioł masz juz po okresie gwarancyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bryku 05.09.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 W zeszły czwartek był u mnie serwisant Junkersa na przeglądzie Eurostara. Zapłaciłem 300 zł. To pierwszy przegląd po 2,5 roku użytkowania. Czas na to był najwyższy. PozdrawiamBryku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts