magisterson 09.08.2017 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Witajcie, chciałbym zamontować prysznic higieniczny koło misy WC. Łazienka już kilka lat po remoncie więc rozwalanie płytek nie wchodzi w grę. Pomyślałem, że może dałoby radę podpiąć się pod wąż doprowadzający wodę do rezerwuaru? Czy są na rynku takie podwójne węże do wody aby zrobić wyjście pod rezerwuar oraz pod prysznic higieniczny? Ew. może jakiś rozdzielacz zamontować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 09.08.2017 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Zamontuj trójnik na dolocie wody do spłuczki, najlepiej w miejscu przyłączenia wtedy spadek ciśnienia będzie mniejszy, bo jak spuścisz wodę i włączysz prysznic to pobór będzie duży i ciśnienie spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magisterson 11.08.2017 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Zamontuj trójnik na dolocie wody do spłuczki, najlepiej w miejscu przyłączenia wtedy spadek ciśnienia będzie mniejszy, bo jak spuścisz wodę i włączysz prysznic to pobór będzie duży i ciśnienie spadnie. OK, trójnik super sprawa tylko, że jak napisałem do sklepu zapytanie o tę słuchawkę higieniczną to odradzili mi z uwagi na to, że pistolet może nie wytrzymać ciśnienia. Jak to w praktyce wygląda? Nie chciałbym aby mi zalało dom :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts