cardano8 10.08.2017 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Dzień dobry, Jesteśmy na etapie wybierania działki, znaleźliśmy ciekawą ofertę ale działka jest za duża (a raczej za droga w całości), działka posiada wydane WZ. Właściciel zgadza się na podział, i zakup połowy. Ile mniej więcej może potrwać załatwienie formalności, od podziału działku do pozwolenia na budowę? Jeśli miałbym szacować, to nawet około roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel_13 10.08.2017 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Mi to zajęło właśnie rok. Też w Rzeszowie. I podobno to było całkiem szybko. A, że trochę mi się spieszyło to grzecznie "poganiałem" poszczególne strony - głównie Panią z Wydziału Architektury UM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cardano8 10.08.2017 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Tak podejrzewałem, więc odpuścimy działki które wymagały by podziału. Szkoda, że te wszystkie formalności aż tyle trwają .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 10.08.2017 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 A jaka to różnica? Jak jeszcze działki nie masz to ekipy pewnie też, w tym roku nie ruszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts