bt9 10.08.2017 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Witajcie. Mam możliwość za pare stówek kupić prawie nową bramę garażową która pasuje jak ulał do moich warunków.Nowa brama byłaby droższa przynajmniej dwa razy. Brama ma panele woodgrain w kolorze okleiny orzech ciemny.Aby pasowała do mojej koncepcji musiałbym ją przemalować na kolor grafit. Powiedzcie czy jest to możliwe aby zrobił to własnoręcznie jakąś farbą w sprayu czy jednak farma będzie odchodziła od powierzchni bramy?Nie chciałbym mieć w tym temacie wtopy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 11.08.2017 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 zapewne dobór odpowiedniej farby jak popytasz w jakimś to pewnie doradzą a myślałeś może o foli do oklejania myślę że ta dałaby efekt nie wiem jakie to koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts