jammo 10.08.2017 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Witam, niedługo wchodi ekipa do modernizacji poddasza i ma mi nadbudować ścianki kolankowe z pustaka YTONG 36,5 cm. Problem w tym , że mam tam mieć drzwi balkonowe na 2700mm szerokości a z tego co czytam Ytong produkuje nadproża do otworów max 2500 mm co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 10.08.2017 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Witam, niedługo wchodi ekipa do modernizacji poddasza i ma mi nadbudować ścianki kolankowe z pustaka YTONG 36,5 cm. Problem w tym , że mam tam mieć drzwi balkonowe na 2700mm szerokości a z tego co czytam Ytong produkuje nadproża do otworów max 2500 mm co robić? Jak ekipa wchodzi to chyba wie jak to zrobić. (Jak coś za małe to po prostu tego nie używasz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian978 10.08.2017 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Witam Ksztaltki U jako szalunek tracony.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcko 11.08.2017 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Witam, niedługo wchodi ekipa do modernizacji poddasza i ma mi nadbudować ścianki kolankowe z pustaka YTONG 36,5 cm. Problem w tym , że mam tam mieć drzwi balkonowe na 2700mm szerokości a z tego co czytam Ytong produkuje nadproża do otworów max 2500 mm co robić? jak coś gotowego to prefabrykowane nadproża ceramiczne mają na otwory tej wielkości. Lub wylanie samemu, ale to albo kształtki jak kolega wyżej wspomniał albo tradycyjni w szalunku (to chyba najgorsze rozwianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian978 11.08.2017 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Jeśli ściana 1w to raczej ksztaltki i dodatkowe ocieplenie w środku, jeśli 2w może być ceramika lub żelbetowe. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts