1981luki 10.08.2017 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Hej dostałem kilka wycen i widze ze róznia sie systemami. Mam w ofertach dwa:Aluprof MB 86lubTM 77HI Mozecie mi coś podpowiedziec na ich temat? Ktory lepszy? Moze szukać czegoś innego?Znalazłem jeden temat gdzie wychwalaja Aluprof MB 86 ale nie ma info o TM77HIhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?226596-Okna-aluminiowe-kt%C3%B3ry-profil&highlight=okna+aluminiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
schuey 15.02.2018 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Witam 1981luki, Zastanawiam się na kupnem Aluprof MB 86, czy zdecydowałeś się na te okna od napisania wątku? Jeśli tak, jak wrażenia i pierwsze odczucia z użytkowania chętnie się dowiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polinecja 09.09.2019 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2019 (edytowane) Ja również chętnie się dowiem co z tymi profilami. Zamierzam kupić do swoich prac, ale nie jestem przekonany co do ich wytrzymałości. Jakieś opinie? Edytowane 9 Września 2019 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts