als21 11.08.2017 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Cześć, zastanawiam się nad sprzętem kuchennym do mojej nowej kuchni, szukam porad głównie odnośnie mikrofali i piekarnika, może pokażę na planie (5 minut w paincie sorry za jakość). Chciałbym by piekarnik i mikrofala pasowały do siebie, i jednocześnie współgrały z lodówką. Lodówka którą wybrałem, prawdopodobnie ostatecznie to ta: https://mediamarkt.pl/agd-do-zabudowy/lodowka-samsung-rb36j8855s4?gclid=Cj0KCQjwq7XMBRCDARIsAKVI5Qbf_gPAqyLkZWKLUnN5Wt7TuzJRb0aeBMejbH3DkvZw74cVGkq0g1caAtYoEALw_wcB&gclsrc=aw.ds I teraz pozostaje mi wybrać kuchenkę mikrofalową i piekarnik. Mieszkanie nie będzie dużo używane, będzie służyło na czas studiów, może dłużej, jednak kuchnia prawdopodobnie nigdy nie będzie używana bo jadam na mieście i nie gotuję. Chodzi o design. Szukam czegoś co będzie się ładnie komponować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts