pokerzysta 14.09.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 je,sli macie jakie adresy www proszę podajciemam duzy probklem: łazienka 9m2 z czego jedna sciana ze skosem i ioknem sufitowym, druga dzwi z prysznicem - i za cholere wiedzy jak to urzadzic ze smakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.09.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Pogrzeb trochę w starszych dziennikach budowy. Niektóre pomysły i wykonania są b. fajne.Porejestruj się na stronach łazienkowców z prośbą o katalogi to przyślą. I qqnij dlaczego kupujesz Muratora w Co w Muratorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokerzysta 14.09.2004 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 a namiary na takie strony łazienkowcówszukam szukam i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cerbin 14.09.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 w wyobrażeniu co, gdzie i jak ustawić może ci pomóc http://www.kolo.com.pl/galeria/projekt/ w każdym razie mi pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martynaa 22.09.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 ja ostatnio zlecałam projekt łazienki zapłaciłam za niego 150 zł i jest rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokerzysta 22.09.2004 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 JA NIESTETY MAM ŁAZIENKĘ TAK MAŁĄ ŻE NIE OPŁACA SIE ZLECAĆ PROJEKTU - a 150 zeta wole wydać na płytkiszukam albo dostepu do zdjęć lub stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts