ezg2014 12.08.2017 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Po przejściu ostatnio wichury zauważyłem, że na dachu jedna dachówka odstaje. Nierówno leży i nierówno przylega do innych. Wkrótce przyjedzie dekarz, żeby to poprawić. Czy powinienem się martwić, ze z dachem jest coś nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszko 12.08.2017 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Po przejściu ostatnio wichury zauważyłem, że na dachu jedna dachówka odstaje. Nierówno leży i nierówno przylega do innych. Wkrótce przyjedzie dekarz, żeby to poprawić. Czy powinienem się martwić, ze z dachem jest coś nie tak? Powiało mocniej i jedną podniosło,nie każda jest mocowana. Raczej nic się nie martw,chyba że to dachówka koło komina,okna-te powinny być mocowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ezg2014 12.08.2017 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Dachówka jest po środku dachu. Bez związku z kominem lub oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gerreiro16 14.08.2017 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Według mnie jedna dachówka nie powinna stanowić problemu, ale na wszelki wypadek wizyta dekarza się przyda, żeby ocenił czy dach na pewno nie przecieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts