recar 13.08.2017 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Witam wszystkich, Mam mały problem z podłączeniem łącznika światła potrójnego. Jest to model Legrand Niloe i jak już wiadomo jest potrójny (foto). Od dołu posiada wejścia L1, L2, L3 - jak prawidłowo podłączyć fazę aby wszystko działało jak należy? Oczywiście w puszce mam standardowo jedną fazę....czy mogę zrobić mostki z L1 na L2 i L3? Proszę o pomoc bardziej doświadczonych w temacie elektryki ode mnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
recar 20.08.2017 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Poważnie nikt nie wie jak ten łącznik prawidłowo podpiąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 20.08.2017 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Wie, wie.Trzy oddzielne moduły należy na wejściu/zasilaniu zmostkować, druga ich strona to odejście zasilania (fazy) do odbiorników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
recar 21.08.2017 04:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Wie, wie. Trzy oddzielne moduły należy na wejściu/zasilaniu zmostkować, druga ich strona to odejście zasilania (fazy) do odbiorników. Rozumiem że jak użyję kostek typu wago do rozdziału fazy (na wejściu) to będzie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 21.08.2017 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Rozumiem że jak użyję kostek typu wago do rozdziału fazy (na wejściu) to będzie dobrze? Będzie dobrze, można i wago. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts