kaminski04 14.08.2017 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Witam, Z balkonu zrobiłem pokój, jednak chciałbym zachować drzwi balkonowe i okna, stąd moje pytanie czy istnieje możliwość wywiercenia otworu i instalacji klamki z zewnątrz tak aby klamka była po obu stronach drzwi (nie chodzi mi o zatrzask balkonowy) tak aby można było zamykać i uchylać od zewnątrz. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oknoplast-Kraków 11.09.2017 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2017 Szanowny Panie, niestety w zwykłym balkonowym skrzydle okiennym nie ma możliwości zamontowania klamki obustronnej.Tego typu klamka wymaga zastosowania skrzydła pośredniego, np. 105 mm w systemie Koncept lub 114 mm w systemie Winergetic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 12.09.2017 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2017 A jeśli by tak wymienić całe skrzydło okienne w takim istniejącym oknie? Jest to możliwe? Ja bym się nie podjął, ale może dla klienta jest to szansa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oknoplast-Kraków 06.10.2017 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 W tym przypadku ostateczna decyzja należy do salonu, w którym zostało zakupione okno.Zalecamy kontakt z salonem w celu określenia możliwości wykonania takiej przeróbki konstrukcji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts